- Köszönetek: 2295
Imre777 írta:
Szete58 írta: Jaja, én sem nősültem volna meg, ha tudom, hogy azóta mennyi jobb nővel futok össze...
Válj el, ha találsz jobb nőt. De én nem tudom visszaváltani a szarrá vált prém hajókat.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta:
Imre777 írta:
Szete58 írta: Jaja, én sem nősültem volna meg, ha tudom, hogy azóta mennyi jobb nővel futok össze...
Válj el, ha találsz jobb nőt. De én nem tudom visszaváltani a szarrá vált prém hajókat.
No, akkor komolyan, mert úgy látom, a tréfát nem érted!
Sose találsz jobb nőt! Csak rosszabbat, még rosszabbat és még annál is rosszabbat... azt hiszed, h. jobb, pedig dehogy... sohasem felejted el életed első szerelmét...
...csak ne találkozz vele többet!
Nincsenek szar hajók... csak szar játékosok vannak, akik nem tudnak játszani, vagy nem tudnak változtatni a begyöpösödött játékstílusukon... én ebben a játékban - játék, kapisku? - szar/rossz hajóval még nem találkoztam... olyannal, amelyikkel nem tudtam játszani, vagy csak rosszul/szarul tudtam játszani, nos, azzal viszont nagyon sokszor!
Ha eleged van a prém hajókból, nos... visszaváltani tényleg nem tudod őket, eladni viszont igen.
BigaC írta: én is elkezdtem ezt az ágat, valóban nagyon vicces velük a játék.
de valószínű ahogy az orrtorpedók eltűnnek, hagyom őket, van elég romboló ág ami még nyitva van.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.