- Köszönetek: 2295
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ezt azért otthon ne meséld el bátya.....Szete58 írta: Jaja, én sem nősültem volna meg, ha tudom, hogy azóta mennyi jobb nővel futok össze...
Ha a Takao-ra gondolsz,az nem prém hajó nem tudsz vele legénységet fejleszteni,és a creditet sem úgy hozza.Viszont ez csak a személyes véleményem:Az Atago még most is az egyik legjobb prém hajó!!!A Scharnhorst viszont tényleg egy el baltázott valami....Imre777 írta: Igen számomra elképesztő, azért vettem meg mert ebben az egyvalamiben különleges. Így pénz kidobás volt, meg elvesztegetett pár hét mire kiképeztem rá egy 18pontos kapitányt, ami mással nem kompatibilis.
Többet nem veszek prém hajót és Atagot sem vettem volna ha tudom hogy szaros 50 nyert csatával megszerezhetem hupikék törpikék színben, vagy Murmanskot ha tudom hogy nerfelik és még sorolhatnám.
Szete58 írta: Jaja, én sem nősültem volna meg, ha tudom, hogy azóta mennyi jobb nővel futok össze...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.