Ezt a képet meg ide teszem, hogy frissüljön ez a csoport is.
Mentem 4 csatát a Furius-l. Vegyesen, de többnyire T8 csatában. Még mindig nem érzem, mit kellene vele csinálni, illetve mi az erőssége.
A rakéta támadás fura nekem. Mintha magasabbról dobnának, mint a többi hordozó hasonló gépei.
A torpedó támadási kb olyan gyenge, mint az USN hordozóé. Arra nem nagyon lehet támaszkodni.
A bomba támadás jó lenne, de ezzel a - számomra idióta megoldással -kiesik a sorból. Csatahajót alig tudok vele eltalálni, mert mire lepottyannak a bombák, már rég kifordult a leglomhább hajó is alóla.
Nem hiszem, hogy kedvencem lesz a brit hordozó ág. Ahogy nézegettem magasabb szinten lévő rajokat, nem vagyok tőlük meghatódva. Jó példa, talán, hogy T10 RN hordozónál többet sebeztem a Saipan-l. Azt legalább érzem, mit és hogy kell csinálni.
A többi hordozóval lehet valamit alkotni. A T10 hordozók kimaradtak ma, túl fáradt voltam velük foglalkozni.
A légvédelmet nem érzem gyengébbnek. Azok a hajók, amik eddig egy sorozattal letarolták a rajomat, azok most is letarolták. Érdemi különbséget nem tapasztaltam.
Ha sok hajó van egy kupacban... na jó mondjuk három. Másodpercek alatt - gyakorlatilag beáll a kép addig - eltűnik a teljes raj. Kijelezni sem tudja a kezelő felület, olyan gyorsan elhullanak.
Jelenleg még mindig azt látom a játékban, hogy jelentősen nagyobb a pánik a többi játékos között, mint amennyi tényleges sebzést ki tud osztani egy-egy hordozó. Összebújnak, ami nem baj. Az viszont baj, hogy beállnak egy sziget mögé és részükről ennyi volt a csata. Láttam olyan csatát hogy hat!!! hajó volt egy apró sziget mögé besorolva. A térkép majdnem negyed részét elfoglalta a sor. Az ég egy adta világon semmit nem csináltak. A csata végéig ott ültek. Ha mozognak együtt, semmi gondom nincs velük. Hordozó nem tudja őket támadni.
Sajnos a 2-2 hordozó egy csatában probléma, láthatólag nem érdekli a WG fejlesztőit. Sem nem vicces, sem nem szimpatikus ez a megoldás. Gyakorlatilag csak egymást zavarjuk játék közben. Folyamatosan 4-5 kísérő vadász lepakolva a térkép minden részére. Mozdulni sem lehet tőlük. Teljesen értelmetlen dolognak tartom.
Röviden ennyi az első, nem Rework-s nap tapasztalata részemről.