Elnézést kérek, mert félreérthető voltam. Ettől függetlenül köszönöm szépen az észrevételeket, javaslatokat, mert sokat segítenek a jövőben. Csatahajós vagyok alapvetően, de mostanában más kategóriákat veszek elő. Még az átdolgozás előtt elkezdtem húzni a hordozó ágakat, pont azért, mert (az általam oly sokszor emlegetett) Arp Nachi küldetés idején nem állt rendelkezésemre minden ágból megfelelő szintű hajó (és után még néhány náció/szint/típus specifikus küldetésnél sem). Pillanatnyilag az amerikai technológiafán a USS Rangernél járok és még kell bőven a Lex asszonyhoz (a polcomon már ott van a dobozban a Meng készlete), de a tapasztalataim pozitívak vele. A japán fán a Hoshonál tartok, mert az átdolgozásig csak a Zuiho-ig jutotttam, itt már vannak gondjaim, de szerintem csak nem tapasztaltam ki eléggé. Azért a brit ágat húzom, mert a 8-ashoz van prémium álcafestésem és jelenleg az a célom, hogy beszerezzem azokat a hajókat, melyek ebben a helyzetben vannak nálam. A HMS Hermessel én is tapasztaltam ezeket a negatívumokat, de a nehézséget leginkább az okozta nálam, hogy a küldetések nem támogatják az 5-ös szint alatti egységeket, így a japánnal együtt sokat volt parkolópályán, az amerikaival meg még nem szoktam össze eléggé és itt ez alatt a csapat támogatását értem leginkább. A legkisebbekkel történő gyakorlást én így elengedhetetlennek tartottam és a brit 4-es ebben nagy segítség volt (meg szerintem jól néz ki)
A HMS Furious-t még nem próbáltam ki, mert most a Minsk, Gaede, Bretagne trió a soros, de annak is eljön az ideje, aztán meglátom, hogy milyen.
Amúgy rombolókra szakosodtam a HMS Hermessel.