- Köszönetek: 68
..le is vették a "paletáról" a shopban...vagy csak ez egy alkalmi vásárlási lehetőség volt?...GaiusHun írta: A gond a következőkkel van,
1, vadászok: ahogy lerakja az alternatívot rád az ellenfél játékosa, már leesnek a gépeid, a te alternatívod alig szedi az ellenfél gépit. Sima légi harcban is gyengék a ME109 vadászok.
2, bombázok, HE bombák-szépen gyújtanak, de alig sebeznek... AP bombák- kb 10 dobásból egyszer sebeznek 20-30K, talán kétszer minimumot /5-6K/, a többi bugos 0 dmg.
Ledobod a bombákat, a gépek visszafordulnak, majd már elrepülés közben jelzi, hogy van e találat, vagy nincs.. szerintem ez az oka a 0 dmg támadásoknak. Közvetlen találatot sosem jelez....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Remélem egy idő után azért valamivel olcsóbb lesz...és egy jó akciós alkalmat is el lehet csípni majd...Grievous írta: Mikor bocsánatot kértek akkor vették le addig, míg ki nem javítják a hibákat.
Luperator írta: Szia!
Érdemes megvenni az Enterprise-t? Sokan a Saipant ajánlják helyette, de azok a kisgépes rajok nekem nem jöttek be annyira.
Graf Zeppelint be akartam szerezni, de nem elég, hogy nem torpedóvető van rajta, ki is veszik a shopból.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.