- Köszönetek: 773
leopardusz írta: Rendben, érdekel a dolog
Amugy még sosem használtam s nem is akarok különösebben, inkább a technikai része érdekel
DE, az ellened játszók hány százaléka használt szted aimassistot? Vagy pedig, csatánként kb hány ellenfél... ez a legérdekesebb asszem, h mennyire fertőzött a játék...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Amíg futott a szoftver addig a játékosok 30- 35% kezdett el össze vissza lövöldözni természetesen mindkét oldalon megtörtént hiszen a zavarás nem csak az ellen hajókra terjedt ki. Csak hogy legyenek számok ez ha fent van 10.000 játékos akár 3500 is jelenhet, nagyon sok! Ezt azt eredményezte, hogy nagy távolságra szép kevesen tudtak jókat lőni, nyugodtan tudtam játszani.
Lehet van abban valami mondasz, de ugye ez csak egy feltevés tényleg lehet olyat készíteni ami nem szűrhető, viszont zavarható és akkor nem ér semmit. Összegezve ha WG nagyon akarná nem tudnál ilyet használni mert rossz adatokból rossz eredmény is lesz. A legális játékos meg észre sem venné hogy a hátérben fut a zavarás. A Botok elleni játék módban pedig simán lehetne inaktiválni ez semmilyen gondot nem jelentene. Én megtudtam oldani úgy, hogy nekem nincs hozzáférésem a szervereikhez, ha volna sokkal könnyebb lett volna a feladat.
Az én progim sajnos detektálható mert a szervert befolyásolja. Kaptam is érte hét napot! Figyeljétek meg, hogy a egy kivételtől eltekintve, egyik assist sem működik hordozókkal. Ennek pedig azaz oka, hogy a szervert ott is befolyásolni kell és akkor szűrhető is vagy rögtön. Miért van erre szükség azért mert a repcsit nem te irányítod az rárepül az általad be állított feltételek szerint. De ugye mi történik?, másodpercenként meg kell változtatni a beállításokat ahhoz, hogy minden optimális legyen. Ezt pedig élő ember nem tudja megcsinálni egyszerűen képtelenség. Ez bizony jól és könnyen szűrhető.Mydgard írta: Nincs mese ha targeten vagyok (osszes BB es CA kapitanyon van skill) akkor el kell kezdeni kanyarogni es sebesseget valtogatni, megallas nelkul(!). Ha jol sejtem ez az egyetlen vedekezesi mod Aim assist ellen manualisan. A B terv Kzoli programja... Basszus itt tartunk.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.