Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

Több
7 éve 5 hónapja #40248 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Várj csak, ez azt jelenti, h a legtöbb veled szemben állónak fenn volt valami aim assist mod??? Ha jól értem, h utána alig találtak el, de csak akkor müködött a dolog, ha volt a másiknál valami...

a másik meg. Szóval a te programod érzékelte, hogy ha a szemben állónak volt fenn valami segéd eszköze, ezeknek a töketlen wgsek meg arra hivatkozva NEM TILTJÁK az aim assist modokat, mert szerintük nem tudják biztonsággal kiszűrni...
tehát ők a saját programjukban nem tudják megoldani azt, amit te egy idegen programban, feltételezem h munkaidőd üres óráiban :silly: , hobbiból megoldottál...

akkor most erre mit lehet mondani? :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40249 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Van tőlük ajánlatom. :) De én meg nem akarok szakterületet váltani. :) Jó ez így ahogy van. De ne offoljuk szét a topikot. :)
Egyébként tényleg nagyon nehéz szűrni hogy kinek van és kinek nincs mert én sem szűrtem senkit annyit csináltam hogy ha valakinek van ilyen eszköze az úgy működik, hogy a szerver felől kap két infót egy a sebesség egy pedig az irány ebből számolja ki hogy hova kell teni a jelölést. Az én szoftverem meg ezeket az infókat át írta és így rossz helyen volt a jelölés.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja Kzoli által.

Több
7 éve 5 hónapja #40250 Írta: Kzoli
Ja egy bibi mindenképpen volt a Botok sem találtak el de ugye egy háborúban mindig vannak ártatlan áldozatok. :)

Több
7 éve 5 hónapja #40251 Írta: HardcorePunk
HardcorePunk válaszolt a következő témában: Kérdés

Kzoli írta: Van tőlük ajánlatom. :) De én meg nem akarok szakterületet váltani. :) Jó ez így ahogy van. De ne offoljuk szét a topikot. :)
Egyébként tényleg nagyon nehéz szűrni hogy kinek van és kinek nincs mert én sem szűrtem senkit annyit csináltam hogy ha valakinek van ilyen eszköze az úgy működik, hogy a szerver felől kap két infót egy a sebesség egy pedig az irány ebből számolja ki hogy hova kell teni a jelölést. Az én szoftverem meg ezeket az infókat át írta és így rossz helyen volt a jelölés.

Esetleg az ajánlatba nem férne bele nekem egy free Tirpitz? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
7 éve 5 hónapja #40253 Írta: Kzoli
Lepardusz
Szívesen leírom neked hogy működik az Aim asist, és azt is hogyan lehet úgy megcsinálni hogy soha senki nem mondja meg hogy neked az van. Leírhatom neked azt is, hogyan működik az elhárítás az már érdekesebb és lényegesen nehezebb is, van benne kihívás. :) De ezt ne itt csináljuk mert ez a topik nem erről szól. Ez kérdezz felelek topik. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja #40254 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Rendben, érdekel a dolog :lol:
Amugy még sosem használtam s nem is akarok különösebben, inkább a technikai része érdekel
DE, az ellened játszók hány százaléka használt szted aimassistot? Vagy pedig, csatánként kb hány ellenfél... :dry: ez a legérdekesebb asszem, h mennyire fertőzött a játék...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 5 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.302 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.