- Köszönetek: 2295
Nem olyan bonyolult az élet.Csak két dolgot kell nézni a programnak :1 megnyitod a menüt.2.a kilépésre kattolsz-ekor feldoja az ablakot ezzel a szöveggel-ha kilépsz kapod a büntit.Ez nem lehet olyan nehéz,látam már müködni. A többiek akikat ledob azokat békén hagyja.ledgeri írta: Ez az egész lelövöm, aki nem mozog, meg ha az ágyúi elöl vannak, akkor "csak lelépett"... szituk egyikénél sem lehetsz/lehettek biztosak, hogy nem épp azon izzad a szerencsétlen, hogy visszacsatlakozzon a játékba.
Meg 2 óra bann: A rainbow6 Siege is olyan csodásan van megcsinálva zárt béta óta, hogy hiába vagyok bent, hiába stabil a netem ezalatt, van, hogy ledob, és mehetek vissza... persze ha ranked meccs, akkor meg 15 perc bünti, azért, mert a program van rosszul megcsinálva...
Az ilyenek túloldalról, pláne játékos szemmel nem szűrhetők!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Te ezt hogy hoztad össze ez már nagyon érdekelne, mármint az, hogy lőtted ki magad?
BigaC írta: kilőtted magad vagy rammoltad a saját hajót?
mert előbbi tényleg elég elképzelhetetlen, bár ha függőlegesre tudod állítani az ágyúkat, majd fellősz és aláálsz... de a Colo szerintem még saját magát is elhibázná, úgyhogy engem is érdekelne
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.