Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24671 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ledgeri írta: Ez az egész lelövöm, aki nem mozog, meg ha az ágyúi elöl vannak, akkor "csak lelépett"... szituk egyikénél sem lehetsz/lehettek biztosak, hogy nem épp azon izzad a szerencsétlen, hogy visszacsatlakozzon a játékba.

Meg 2 óra bann: A rainbow6 Siege is olyan csodásan van megcsinálva zárt béta óta, hogy hiába vagyok bent, hiába stabil a netem ezalatt, van, hogy ledob, és mehetek vissza... persze ha ranked meccs, akkor meg 15 perc bünti, azért, mert a program van rosszul megcsinálva...
Az ilyenek túloldalról, pláne játékos szemmel nem szűrhetők!

Nem olyan bonyolult az élet.Csak két dolgot kell nézni a programnak :1 megnyitod a menüt.2.a kilépésre kattolsz-ekor feldoja az ablakot ezzel a szöveggel-ha kilépsz kapod a büntit.Ez nem lehet olyan nehéz,látam már müködni. A többiek akikat ledob azokat békén hagyja.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24673 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Te ezt hogy hoztad össze ez már nagyon érdekelne, mármint az, hogy lőtted ki magad?

BigaC írta: kilőtted magad vagy rammoltad a saját hajót? :)
mert előbbi tényleg elég elképzelhetetlen, bár ha függőlegesre tudod állítani az ágyúkat, majd fellősz és aláálsz... de a Colo szerintem még saját magát is elhibázná, úgyhogy engem is érdekelne :)

No, megnéztem a replay-t, nem tudom, hogy eddig így volt-e, de lényeg ami a lényeg: az első belelövésnél kiírja, hogy TK státusba kerültél, és onnantól amennyit belelősz a másikba, levonja a Te HP-dból is, úgyh. amikor az utolsót belelőttem az ácsorgó hajóba, tényleg magamat lőttem tökön... azt hiszem, ezen a meccsen kissé elvetettem a sulykot...

„A sulyk-ra azonban ez rá is fért.” (E. P.: KMP)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, BigaC

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24679 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Uh csatahajóval csak rombolót érdemes kilőni, max fél hps cirkálót :silly:
Na de, jól tetted h a sulykot végre gatyába ráztad :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #24830 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy vidi 2 WT hajóról.

Crap, legénység? BB-knél is elmerik ezt játszani majd? :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #24833 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jelen állás szerint nem lesznek csatahajók a WT-ben. A legnagyobb hajó ami szerepelni fog a játékban az valószinűleg a romboló lesz. Azt mondták inkább ezek a kicsi és fürge hajók lesznek a játékban, mert ezek illenek bele a legjobban, és ezek minden haditengerészetben megtalálhatóak voltak.
Én már közel 3 éve várom, hogy legyenek hajók a WT-ben erre most kiderült hogy csak csónakok lesznek benne. Tehetnek egy szivességet ezek is...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24860 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ott van, hogy „ez nem egy határozott nem a nagy hajókra nézve”.

warthunder.hu/news/fejlesztes-tengeri-cs...-betateszt-meg-iden-

Amúgy meg: ha a Gaijin által preferált vonalat követjük, még akár jó is kerekedhet ki belőle: a torpedórombolók, -naszádok mellett minden nemzetnek voltak tengeralattjárói is... ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.