Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Érdekes képek, videók, infók, beszélgetések

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24631 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ej -ej Szete Bátyo rossz vagy.Csak azt érdemes meglöni amelyknek elöre forogtak a hátsö ágyui, neki ugyanis van net kapcsolata csak baszik játszani.Én a WG helyében bevezetném az un. dezertör büntetést aki élö hajóval kilép a csatáböl az kap két öra bannt,
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #24648 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Te ezt hogy hoztad össze ez már nagyon érdekelne, mármint az, hogy lőtted ki magad?

Több
8 éve 8 hónapja #24651 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
kilőtted magad vagy rammoltad a saját hajót? :)
mert előbbi tényleg elég elképzelhetetlen, bár ha függőlegesre tudod állítani az ágyúkat, majd fellősz és aláálsz... de a Colo szerintem még saját magát is elhibázná, úgyhogy engem is érdekelne :)

Több
8 éve 8 hónapja #24666 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez az egész lelövöm, aki nem mozog, meg ha az ágyúi elöl vannak, akkor "csak lelépett"... szituk egyikénél sem lehetsz/lehettek biztosak, hogy nem épp azon izzad a szerencsétlen, hogy visszacsatlakozzon a játékba.

Meg 2 óra bann: A rainbow6 Siege is olyan csodásan van megcsinálva zárt béta óta, hogy hiába vagyok bent, hiába stabil a netem ezalatt, van, hogy ledob, és mehetek vissza... persze ha ranked meccs, akkor meg 15 perc bünti, azért, mert a program van rosszul megcsinálva...
Az ilyenek túloldalról, pláne játékos szemmel nem szűrhetők!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24667 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most gondoltam egy merészet,és úgy játszottam,ahogy egyre sűrűbben mások játszanak ellenem.BB-vel he lőszert lőnek,én meg égek mint a reichstag....Lehet hogy nem jól írtam.Ha nem ér véget a csata,csak egy kicsit később,az ellenfél gyújtogató Zao-ja is leég. :woohoo: De így is sebeztem annyit az Izumoval mint általában... :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja James Onedin által.

Több
8 éve 8 hónapja #24668 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez teljesen normális a tűz ugyan úgy pusztít. De ugye nem olyan gyorsan és van a helyzet nagyon sokszor hogy nincs idő gyújtogatni mert szarrá lőnek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.