Hát, aki szeretné a kézi dolgokat, annak ott az ocean steel, vagy mi a neve a gamenek, ha még létezik. Még wows első évében (nyitán után) láttam itt képeket róla, minden kézzel kezelhető volt, ilt volt sub is (a game alapja kinézetre wows copy volt, ofc kínai)
Gondolom papír ágakat/hajókat azért raktak ki mostanság, mert nem sok ténylegesen megépült maradtmár. Vagyis olyan amire rá lehetne fogni, hogy nem egy soakdik klón egy meglévőnek. Ezt láthatjuk wotban is, de ugye hajóból nem épült annyi, mint tankból. Meg pl olasz bb-knél irl hajókból t10-et nem lehet kihozni, max t8, Roma ott is van. Ilyen mini ágakat be lehetne hozni most is, az amcsi bb-k is ilyenek lesznek, más kérdés h papírok, és nem cska a valóságot nézve
japánoknál ugye CAV, BBV-ből lehetne hozni még 1-2-t ami létezett ilt lehetne még papíron tervezettet is, hisz sok hajót terveztek, 2. CV ág az átalakítás miatt behozható lehetne, CVL is (ibukit elkezdték átépíteni CVL-é, mikor véget ért a háború), CL ág irl hajókkal talán t7-ig feltölthető (ha yahagi t5-ös, agano-class irl nem létezett fejlesztéssel lehetne t6, ooyodo a 2x3 155-ös gunnal (vagy 152-es?) meg lehetne t7-es, de kérdéses. És ez csak a japán nemzet
hm, csak egy sört ittam és nem érzem józannak magamat, bocsi ha marhaságokat írtam