Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Konténer nyitás

Több
8 éve 4 hónapja #29918 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Na, végre összejött egy szuper konténer

Jó lesz későbbre Bismarckra, Ryoujoura, és hasonló finomságokra :evil:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, llw99, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #30008 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Felröppent a pletyka, hogyha vettél prémium hajókat, akkor nem nyerhetsz hajót, vagy ha váltottál sok free XP-t, akkor nem nyersz szuperben free XP-t analóg mód kreditre, festésre stb.
(szerk. max kis tier-űt ill. nem nagy mennyiséget...)
Szerintetek ennek mennyi a valóságalapja?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 4 hónapja #30009 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Láda nyitás

Benign_Wolf33 írta: Felröppent a pletyka, hogyha vettél prémium hajókat, akkor nem nyerhetsz hajót, vagy ha váltottál sok free XP-t, akkor nem nyersz szuperben free XP-t analóg mód kreditre, festésre stb.

elriasztani a potenciális vásárlót, nem látom értelmét.

esetleg fordítva, akinek se prem accja se prem hajója, annak esetleg nagyobb eséllyel adhat valami alacsony szintű BB-t, hátna sikerul behulyiteni es vesz idovel nagyobbat

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #30010 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Láda nyitás

vonKurz írta:

Benign_Wolf33 írta: Felröppent a pletyka, hogyha vettél prémium hajókat, akkor nem nyerhetsz hajót, vagy ha váltottál sok free XP-t, akkor nem nyersz szuperben free XP-t analóg mód kreditre, festésre stb.

elriasztani a potenciális vásárlót, nem látom értelmét.

esetleg fordítva, akinek se prem accja se prem hajója, annak esetleg nagyobb eséllyel adhat valami alacsony szintű BB-t, hátna sikerul behulyiteni es vesz idovel nagyobbat

Értem én benne ezt a logikát is, de van aki most ezzel riogatja az egyik wows-os magyar FB közösséget. Azt nem tudom, hogy most vezetik-e be, azért érdekelnének a gyakorlati visszajelzések. Bár ez szerintem is botrány lesz, mert (viszonylag) hamar ki fog derülni az igazság.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 4 hónapja #30011 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Láda nyitás
Meglepődtem,hogy kaptam szuperkonténert,de persze mit kaptam??? Kreditet,szabad XP-t,hajót???

francokat... :lol:
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #30018 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Láda nyitás

(szerk. max kis tier-űt ill. nem nagy mennyiséget...)

A valóságalapja a pachnote-ban: Ha te vettél egy Nicolait, akkor .14.x-ben húzhattál egy másikat, aminek az értékét kaptad meg. .15 óta, ha egy Nicolait húzol, akkor a rendszer érzékeli, hogy van már egy, így egy random másikat választ, az az is megvan, megy tovább, ha nincs meg akkor az a tiéd lesz.

Ha minden lehetséges hajó megvan, akkor -már nem tudom milyen színű- érmét kapsz.

A többi részére meg nem tudom hogy lehetne analóg módon ráhúzni, úgy, hogy pl jön a missoury, kell a free XP, Credit az mindig fogy, mint ahogy minden más...

Szóval hülye aki kitalálta, és nem eléggé skeptikus aki meg megy utána...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.301 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.