- Köszönetek: 415
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Írtam a srácnak adja meg az állítása szerint "hiteles" forrását. Kíváncsi vagyok, hogy van-e alapja, vagy tényleg annyira gyökér, hogy szeret nyilvánosan segget csinálni a szájából.ledgeri írta:
Benign_Wolf33 írta: Felröppent a pletyka, hogyha vettél prémium hajókat, akkor nem nyerhetsz hajót, vagy ha váltottál sok free XP-t, akkor nem nyersz szuperben free XP-t analóg mód kreditre, festésre stb.
(szerk. max kis tier-űt ill. nem nagy mennyiséget...)
Szerintetek ennek mennyi a valóságalapja?
A valóságalapja a pachnote-ban: Ha te vettél egy Nicolait, akkor .14.x-ben húzhattál egy másikat, aminek az értékét kaptad meg. .15 óta, ha egy Nicolait húzol, akkor a rendszer érzékeli, hogy van már egy, így egy random másikat választ, az az is megvan, megy tovább, ha nincs meg akkor az a tiéd lesz.
Ha minden lehetséges hajó megvan, akkor -már nem tudom milyen színű- érmét kapsz.
A többi részére meg nem tudom hogy lehetne analóg módon ráhúzni, úgy, hogy pl jön a missoury, kell a free XP, Credit az mindig fogy, mint ahogy minden más...
Szóval hülye aki kitalálta, és nem eléggé skeptikus aki meg megy utána...
Benign_Wolf33 írta: Felröppent a pletyka, hogyha vettél prémium hajókat, akkor nem nyerhetsz hajót, vagy ha váltottál sok free XP-t, akkor nem nyersz szuperben free XP-t analóg mód kreditre, festésre stb.
(szerk. max kis tier-űt ill. nem nagy mennyiséget...)
Szerintetek ennek mennyi a valóságalapja?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.