- Köszönetek: 846
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta:
Rallyefan81 írta:
szines5 írta: Helló!
Teljesen igazad van,már nem sok élményt nyújt rengeteg a csaló. Rombolóval 129 találattal 1 hajót sem tudtam elsüllyeszteni,mivel van aki kivárja amíg szét lövöm és egy lövéssel elviszi. Neki van 7 hajó neked egy se. ha meg elküldöd a francba még megvan sértődve.
Az csak frag tolvaj, nem csaló. Nehéz mesterség egyébként.
Ha megnyugtat, a sebzés többet nyom a statisztikában, attól lilulsz.
Értelmes emberek lévén lassan leszokhatnátok már ezekről a „fragtolvaj” és „csaló” titulálásokról... ad 1.: senki nem foglalózott le az ellen csapatából semmiféle hajót, ergo nem lebeg ott felette a felirat, hogy őt csak X vagy Y, esetleg Z lőheti... ad 2.: másrészt meg akárki szedi is ki, annyival is kevesebb ágyú lövöldöz ránk... tudom, felettébb nehéz eztet megértenie pár embernek, s sokkal egyszerűbb dühöngeni, de attól még, hogy erre elvitathatalan joguk van, a tényeken mindez nem változtat jottányit sem.
Ezt leírom ide hátha valaki találkozik velük:[DPH] Greendevil97 írta:
Jaszon írta: De remélem a Stalingrad-ot te szedted ki Green
sajnos nem... Pedig csak én tudtam ott orrból is átütni elvileg... 23 találatból 22k sebzés.. vicc
Jaszon írta: Rallyefan kapitány úr,jelentem 3 DPH-s volt jelen Én lettem volna úgy a negyedik így a lebüntetés jogtalan és szabálytalan volt
Rallyefan81 írta: (...) amikor valaki becsülettel végigtolja a meccset , van 4 hajó már a neve mellett, és az utolsó ellen ladik ring a láthatáron a lenyugvó nap alatt, 400pontal vezet a csapatunk ,beírod, hogy , ugyan , mivel ez egy játék , legyen már meg az az apró öröme/örömöm nekünk Átlagos Istvánoknak. Erre jön egy felébredő Neo , és kiszedi 200-hp-ról , na arra megfelelően enyhe cím a fragtolvaj. Mert ez csak egy játék.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.