- Köszönetek: 840
Grievous írta: wait, 2 nap után a 4. küldiknél vagy? What?!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tomc írta: Alig vagy kocka. Ennyi meccset lejátszani egymás után. Ez kb. 6 órát vesz igénybe, ami a képen látszik. Igen Monti -val meglövöd az csak egy dolog, azon kívül azért kell még teljesíteni hogy egy missiont ugrani tudj. !. nél tart úristen azóta meg már lehet ki is maxolta. Mindig megdöbbentettek a fanatikus embrek
Tomc írta: Alig vagy kocka. Ennyi meccset lejátszani egymás után. Ez kb. 6 órát vesz igénybe, ami a képen látszik. Igen Monti -val meglövöd az csak egy dolog, azon kívül azért kell még teljesíteni hogy egy missiont ugrani tudj. !. nél tart úristen azóta meg már lehet ki is maxolta. Mindig megdöbbentettek a fanatikus embrek
Tomc írta: Cseppet sem irigylem őket az "eredményeikért". Én nem fogok egy egész napot végig játszani ezzel a szarral csak hogy minél hamarabb megszerezzek akármit is. Van életem ezen kívül. Eddig egy csillagot szereztem, mivel egy nap leszorzózok pár hajót és annyi. Nem köt le, főleg az unfair jatékmenet meg a csaló szarházi emberek miatti idegeskedés meg nem ér annyit. Get a life.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.