Ez a nap egy hulladék volt, Yamatoval próbáltam rankedezni, de 9/10 bukó, buktam 4 csillagot a legvégére, csak mert 1 gyözelem volt. Csillagot védeni alig tudtam, dd-ket nem spotolják, vagy a mieink halnak meg gyorsan. Meg 1-2 torpedótól elmegy a hp-m 40-50%-a? Mi van?! Aztán 2. meccsen kidobott a kliens, újra kellett indítanom, 6 perccel kezdés után voltam bent, Minotaurról aztán LEPATTANOK, és ennyi volt a meccs, msáik oldalt meghalt mindenki, 3. voltam a csapatban... Köviben meg Des Moinról pattanok le, meg sziget mögött lő, így sokat nem tudok ellene tenni.
Random se jobb, Budyval mentem volna, de kidobott, de klienst nem kellett újra idnítanom 4 perc alatt betöltött (valamiért marha lassan töltött be), aztán látom ,hogy 5 hajó MÁR MEGHALT ELLENNÉL, MIVAN?! Twin Brothers volt, bementem a csatornába, ellenfél budyját láttam, de a dd-nk ksizedte, aztán rámentem egy bayernre, deleszedte a hp-mat, kicsaptam torpedókkal, de fiji kiszedett, 34k sebzéssel win, csodás...
Aztán meg a 9-es szovjettel mentem, 2 bukó, majd a következőnél a kliens MEGINT kidobott, újraindítom, amjd látom ,hogy meghaltam, ÉS PERSZE EZT NYERJÜK
Muszáj visszalépni, mert különben a rendszer úgy veszi, hogy KILÉPTEM meccsből és pink szint rám rakja, miközben meg se nyomtam a kilépés gombot -.-"
aztán ezt a meccset mentem vele..
kérem erre a 200%-os xp szorzómat, kéne a 25k xp-hez -.-"