MI a jó isten van ma?! 2 RIchelieu meccs, 1 Yamato, mind bukó, csak bámulok, hog a jó istenben vagyunk pár perc után már 5-1-ben, répák játszanak vagy mi?
Első meccsen Tashkent és Yueyang a meccs végén nem a bázist capelő, pár hp-s shimakazera és musashira mennánek rá, áááh nem, ők rámennek a zaora. Kilötték, de a dd befoglalt 2 bázist, kilött egy iowat, ellenséges minotaur elment megölni így a másik, pár hp-s minotaurunkat, én meg kb semmit se tudtam így tenni a francia bb-vel. Meccs elejné meg a DM-ünk pár hp-san is inkább lőtt,a helyett, hogy próbált volna rejtve maradni, gj....
Kövi meccs hasonló, csak nem t10, hanem t9-ben. Végén volt annyi, hogy váltottam AP-t HE-re, mikor az utolsó ellenséges hajó, yuugumo elötünt, arról egy szó nem votl hogy FULL HP-S?! Mi a frászt művel a csapat?! Baltimore előtte meg megölte magát az ellenség Z rdd-jével, radar vagy valami?
Yamato meccs szintén, próbálok lönni, közben eltűnik mindenki, ellennél 3 shimakaze, miért ne, ilyenkor OP-nak számít (kezemben meg nem, jó, most buffolták)
AZTÁN MENNÉK EGY KÖRT YAMATOVAL ÉS KIDOB A RENDSZER, KÖSZI. Fél meccsre meg nem lépek vissza, kész. -1 kör, +1 afk yamato, mindegy, ez van. Csak ilyenkor biztos nyerünk és kéne még 30k xp a kapitánynak az utolsó ponthoz és nem lenne jó zászlót bukni -.-"
Tegnap:
mai: