Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #43672 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

killer_1997 írta: Igen? Akkor másképp mondom:Hogy jön az össze, hogy az egyik csapat szinte teljesen agyhalottakból áll, a másikba meg jutnak értelmes játékosok is? Ennek szerintem eléggé előre eldöntött mecs kinézete van.

De először nem ezt mondtad :lol:
amugy meg, egyik csapatba jut 2-3, másikba 3-4, az értelmesebből, az már eldöntheti a meccset. Viszont ez a max 1-2 különbség csapatonként simán összejön a random alapján is, nem kell ehhez forgatókönyv, meg előre megirt MM. Simán bejöhet a véletlen leosztással is, érted?? Csak ezt akartam megvilágitani ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43680 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Killer, ha az ember ilyet lát...

...persze, hogy elszaladhat vele vagy kiszaladhat alóla a ló... és olykor hajlamos ezekről elfeledkezni...

...pedig itt van a qtya elásva...

...a szakasz: mindig kell egy csapat!

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Jaszon

Több
7 éve 1 hónapja #43695 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szete bátya:Neked már külön kikötő kell a konténerek tárolására.... :) :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 1 hónapja #43697 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
:woohoo: :P :lol: :lol:
gonoszka

Több
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #43713 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönöm a jó tanácsokat :cheer: Az a cirkáló tényleg afk volt. Ráadásul belefutottunk ugye a domination mód legbosszantóbb jellemzőjébe. Mi akik csináltunk is valamit az egyik oldalon mentünk át. A másikon a csapat idióta része ment, akiket öt perc alatt ledaráltak. Ezek után ugye az ellenfélnél 2 pont nálunk egy ráadásul még a hátunkba is kerültek. Ezek után persze kifutottunk az időből, pedig szerintem meg tudtuk volna oldani. Nagyjábol az ilyen csatáim nagy részében ez a szokásos forgatókönyv. Teljesítmény terén szerintem megtettem amit megtehettem. Mint írtam is ezzel a hajóval az eddigi legjobb köröm lehetett VOLNA. Sörözni meg szolgálatban nem szoktam soha. :cheer:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja killer_1997 által.

Több
7 éve 1 hónapja #43715 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

killer_1997 írta: Igen? Akkor másképp mondom:Hogy jön az össze, hogy az egyik csapat szinte teljesen agyhalottakból áll, a másikba meg jutnak értelmes játékosok is? Ennek szerintem eléggé előre eldöntött mecs kinézete van.

De először nem ezt mondtad :lol:
amugy meg, egyik csapatba jut 2-3, másikba 3-4, az értelmesebből, az már eldöntheti a meccset. Viszont ez a max 1-2 különbség csapatonként simán összejön a random alapján is, nem kell ehhez forgatókönyv, meg előre megirt MM. Simán bejöhet a véletlen leosztással is, érted?? Csak ezt akartam megvilágitani ;)

Normál csatában ezzel nincs is baj. Ott szerintem meg tudtuk volna oldani. Dominationban viszont ha hülyék közé rak akár a véred is kiizzadhatod, egyszerűen esélyed nincs. Kivéve ha valahogy az összes helyen ott tudsz lenni. Mi meg ugye egy helyen mentünk. Így sikerült még ennyit is elérnünk. Nálam meg a vesztes körök egyből rossz körnek számítanak

Oldalmegjelenítési idő: 0.488 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.