Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja #43646 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na erről beszélek..tessenek megtekinteni a csatahajókat a listán..40k sebzésem volt HE-vel.

Akkor most miről beszélünk?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 1 hónapja Mcarthur73 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 1 hónapja #43658 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért azt megkérdezném ennek a drága mm rendszernek a kitalálóitól, hogy miért hazudnak a játékosközösség arcába. Állítólag a rendszer nem veszi figyelembe a játékosok képességeit. Akkor az ilyen 2-3 fő kivételével válogatott agyhalottakból összerakott csapatokat mivel magyarázzák? Orionnal az eddigi legjobb köröm lehetett VOLNA :( . 3-an voltunk, akik csináltunk is valamit. Ezek után szerintem én a hónap hátralevő részére jegeltem a játékot

Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #43660 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kutuzov "elvtárs" hozta a heti feladat negyedik részét...(200 plecsni+50.000 sebzés)...csak a csapatunk volt komplett...szar... :(

Ezután még 2 vereség a Z-52-vel és el is érte a játék,hogy keressek valami mást ami szórakoztat...köszönet a wg mm-jének és az agyhalott csapattársaknak ebben a 3 csatában/vereségben... :angry:
Mellékletek:

Több
7 éve 1 hónapja #43663 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

killer_1997 írta: Azért azt megkérdezném ennek a drága mm rendszernek a kitalálóitól, hogy miért hazudnak a játékosközösség arcába. Állítólag a rendszer nem veszi figyelembe a játékosok képességeit. Akkor az ilyen 2-3 fő kivételével válogatott agyhalottakból összerakott csapatokat mivel magyarázzák? Orionnal az eddigi legjobb köröm lehetett VOLNA :( . 3-an voltunk, akik csináltunk is valamit. Ezek után szerintem én a hónap hátralevő részére jegeltem a játékot

egyszerű magyarázat: minden 12 játékosból 2-3 kivételével a többi agyhalott ;) :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 1 hónapja #43669 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

killer_1997 írta: Azért azt megkérdezném ennek a drága mm rendszernek a kitalálóitól, hogy miért hazudnak a játékosközösség arcába. Állítólag a rendszer nem veszi figyelembe a játékosok képességeit. Akkor az ilyen 2-3 fő kivételével válogatott agyhalottakból összerakott csapatokat mivel magyarázzák? Orionnal az eddigi legjobb köröm lehetett VOLNA :( . 3-an voltunk, akik csináltunk is valamit. Ezek után szerintem én a hónap hátralevő részére jegeltem a játékot

egyszerű magyarázat: minden 12 játékosból 2-3 kivételével a többi agyhalott ;) :P

Igen? Akkor másképp mondom:Hogy jön az össze, hogy az egyik csapat szinte teljesen agyhalottakból áll, a másikba meg jutnak értelmes játékosok is? Ennek szerintem eléggé előre eldöntött mecs kinézete van.

Több
7 éve 1 hónapja #43670 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

killer_1997 írta: Igen? Akkor másképp mondom:Hogy jön az össze, hogy az egyik csapat szinte teljesen agyhalottakból áll, a másikba meg jutnak értelmes játékosok is? Ennek szerintem eléggé előre eldöntött mecs kinézete van.

hát a kapott XP pontok alapján akkora különbséget nem látok (a vesztes ugye alapból kevesebbet kap). talán annyi, hogy nálatok 2-3 jó játékos volt, náluk meg 3-4, és ennyi elég is volt, plusz nektek volt egy afk vagy tényleg semmit sem csináló cirkálótok. ennél sokkal szélsőségesebb meccsek is vannak, pár perc alatt leradírozza az egyik csapat a másikat :)
én is szeretem a BB-ket amúgy, de tudomásul kell venni, hogy főleg a low tier lassú csatahajók ritkábban győzelmi tényezők...

ha mindenképp nyerni szeretnél:

- menj szakaszban, amikor csak teheted
- rombolóval ne a sebzésre menj, hanem felderítésre, foglalásra, megtartásra
- BB-vel, cirkálóval nézz ki valakit, aki úgy tűnik értelmes és óvatos és társulj vele, kísérd (ez a csata folyamán több kapitány is lehet :) )
- a játék elején, ha van javaslat és elfogadható, támogasd (ha a játék elején összevesznek, vagy egyáltalán nincs elképzelése a csapatnak, többnyire vereség)
- ne ölesd meg magad az első percekben (semmilyen hajóval nem célszerű, de a romboló veszteséget érzi meg legjobban és végig a csapat, másodrészben a BB-t, ami végjátékban, a közelharcokban fog főleg hiányozni)
- ne játssz idegesen és vesztes hajóval
- ha mégis vesztettél és kidühöngted magad az ellenfélen és a saját csapaton, nézd meg, volt-e olyan, amit te jobban csinálhattál volna, még ha a végeredményen nem is változtatott volna
- CV-vel nem játszom, de egy jó CV játékos is sokszor győzelemre segíti a csapatot egymagában
- 2 doboz sörnél nem ajánlott többet inni, mert lehet hogy nő a célzási képesség, de csökken az óvatosság :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7, vonKurz, Szete58, Mcarthur73, leopardusz, Rallyefan81

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.