Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 2 hónapja #42953 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Dühöngő

mandarc írta: Üdv!

Nem értem! Nem értem, hogy mi értelme van a Vigilancenak (torpedo "detektálás"), hogy ha az esetek legalább 50%-ában nem jelez +25%-al távolabbról, mint normál esetben. Pedig még a Target System is fel van szerelve. Ez így elég idegesítő, mert egyrészt 3 pontot feleslegesen költöttem el, másrészt meg hamis "biztonság" érzete is van az embernek. 13-as a kapitányom, lassan 14-es. Most kezdjek el elölről húzni egy másikat????? Nem sok kedvem van hozzá.....

képezd át ha nem tetszik a jelenlegi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #42980 Írta: mandarc
mandarc válaszolt a következő témában: Dühöngő

bontottcsirke írta:

Nem értem! Nem értem, hogy mi értelme van a Vigilancenak (torpedo "detektálás"), hogy ha az esetek legalább 50%-ában nem jelez +25%-al távolabbról, mint normál esetben. Pedig még a Target System is fel van szerelve. Ez így elég idegesítő, mert egyrészt 3 pontot feleslegesen költöttem el, másrészt meg hamis "biztonság" érzete is van az embernek. 13-as a kapitányom, lassan 14-es. Most kezdjek el elölről húzni egy másikat????? Nem sok kedvem van hozzá.....

képezd át ha nem tetszik a jelenlegi

Lehet, hogy az lesz, bár ahhoz még gyűjtögetni kell egy kis doubloont. :)

Több
7 éve 2 hónapja #42982 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai első csata. Elég is volt.

Mellékletek:

Több
7 éve 2 hónapja #42983 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

mandarc írta:
Lehet, hogy az lesz, bár ahhoz még gyűjtögetni kell egy kis doubloont. :)

már elite kapitányi XP-vel is át lehet képezni :)
lehetett nyerni is küldin és a 19-es kapitányok termelik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: mandarc

Több
7 éve 2 hónapja #42984 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

de ezt mire alapozod, lemérted?
a 25 százalék egyáltalán nem nagy különbség, nem 40 méterről, hanem 50ről veszed észre...

Több
7 éve 2 hónapja #42987 Írta: mandarc
mandarc válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

de ezt mire alapozod, lemérted?
a 25 százalék egyáltalán nem nagy különbség, nem 40 méterről, hanem 50ről veszed észre...

Arra alapozom, hogy pl. amikor egy Hipper 12 km távolságból - akit a nyílt vízen kergetek és cikk-cakkozva mozog, és feltehetően egy ilyen mozgás közben - elereszti a torpedóit, akkor érdekes módon csak pár száz méterről veszem észre, kb. mint a kapitányi skill nélkül, normál esetben. És ilyenkor kikerülni már nem igazán lehet/tudom a torpedókat. És ez nem egyszer - kétszer fordul elő. És ráadásul ott van a hajómon a Target System, ami elvileg - ha jól értem - stackeli a Vigilance-ot (ami +20%, tehát összesen +45%-nak kellene lennie a wiki szerint - feltéve, hogy ha tényleg jól értem). És ezek alapján relative messziről kellene észre vennem a torpedókat. Amikor működik, akkor tök jó, az esetek többségében sikerül is elkerülnöm a torpedókat - nem a repülő által ledobottakat. Ha meg nem sikerül, az már full az én bénaságom. Ha működik. És ezek alapján, felesleges volt a 3 pont a Vigilancre. De lehet, hogy van valami trükkje, vagy csak "gyárilag" nem úgy működik, ahogy én gondolom/szeretném.

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.