Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 2 hónapja #42943 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

killer_1997 írta: Az lehet de most 200% volt. Annak aki prémium nélkül játszik (min akár én is) ez az időszak jelenti a magasabb tierű hajók elérésének az elérhető közelségbe kerülését. Úgyhogy mondhatni volt egy felesleges köröm. Ráadásul a játék az utóbbi időben mintha ellenem lenne. Pl valamelyik nap egy más után két csatában is detonation a csata elején.

Nekem csak akkor van premiumom ha kuldeteshez adja, en tuti nem fizetek ezeknek. T8-ban a nyertes csatak is fele-fele aranyban kemenyen minuszosak, ezert tobbnyire csak 6ig jatszom, ritkan 7-ben, de ez a statokban is latszik egyertelmuen nalam. Ha csak nagy tierben jatszanek, nem birna a penztarcam. Es nem azert mert olyan rossz jatekos vagyok, csak ugye ez csapat munkarol szolna, agyhalott zombikkal meg tizevesekkel nehez...foleg ha wg rng is ellenem van.
(szerintem regeleskor kap az ember egy allando besorolast rng teren, en tuti epp rosszkor regisztraltam)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #42944 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

killer_1997 írta: A mai nap termése. Nem tudom mivel érdemeltem ki a szopóágat, de én ezzel leírtam ezt a "nagyszerű játékot" (...)

Ahányszor ezt még leírod majd... :P
2:4 az minden, csak nem szopóág... :whistle:

P. S.: Még csak most érsz föl – s még nem is mindennel – magasabb tierbe... azért Amagival nyolc meccsből hat győzelmet nem mondanék rollernak... ;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja Szete58 által.

Több
7 éve 2 hónapja #42945 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

killer_1997 írta: A mai nap termése. Nem tudom mivel érdemeltem ki a szopóágat, de én ezzel leírtam ezt a "nagyszerű játékot" (...)

Ahányszor ezt még leírod majd... :P
2:4 az minden, csak nem szopóág... :whistle:

Nem láttad az alját.
Az 2:14. De mindegy is mert szerintem le is törlöm az egészet. Undorító ez a manipulált szemét játék. :sick:

Több
7 éve 2 hónapja #42946 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Indulatból nem jó tolni, mert rágörcsölsz... az már minden, csak nem játék.

Több
7 éve 2 hónapja #42949 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A baj csak az, hogy már napok óta ez megy. Tegnap az amagis kör után offoltam a játékot, de úgy nézem, hogy valami wotos fejlesztő tévedt a wows fejlesztői közé. Mintha ugyanaz zajlana mint ott. Gondolok itt pl. a frissítésről frissítésre romló eredményekre. Ha ezután tudsz valami észérvet a folytatás mellett, akkor várom

Több
7 éve 2 hónapja #42952 Írta: mandarc
mandarc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!

Nem értem! Nem értem, hogy mi értelme van a Vigilancenak (torpedo "detektálás"), hogy ha az esetek legalább 50%-ában nem jelez +25%-al távolabbról, mint normál esetben. Pedig még a Target System is fel van szerelve. Ez így elég idegesítő, mert egyrészt 3 pontot feleslegesen költöttem el, másrészt meg hamis "biztonság" érzete is van az embernek. 13-as a kapitányom, lassan 14-es. Most kezdjek el elölről húzni egy másikat????? Nem sok kedvem van hozzá.....

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.