- Köszönetek: 1225
Nincs olyan, hogy 'besorol' a játék. Itt az én 5 évnyi statom változása: 49%-ról kezdtem, és azóta még mindig csak javul összességben. És mielőtt valaki írná. hogy egyer laposodik, gondolja át, hogy majdnem 10,000 csata után menyivel nehezebb javítani a statot, mint az elején, ahol meredekebben is javul.Hát kedves Matykó ! Az az 51 % az azért lett mert ritkán játszol és nem vagy gyakorlatban. Ilyet még ne is feltételezz a szent és igazságos CÉGRŐL. Greennek hiába minden évek óta írogatunk egymásnak reménytelen. Én mindent értek csak azt nem tudom hova tenni amikor a Brindisi aminek a salvó átlaga 5-8 k 15 salvó alatt sebez ennyit ÖSSZESEN. Nem tudok célozni a francba 10 perc múlva megint tudok, az a fránya RNG ! Esetleg a csapatösszeállítás ? Vagy amikor nekiállok rankedezni és az amúgy stabil 46 % lemegy 20-30-ra hát ott biztos mások játszanak. Szintén ranked rossz vagyok mint a bűn 2 nap alatt rank 1,csillagmentések sorban szinte állandó top 3 2 hét alatt a 10-ről eljutok az 5-re de oda is csak azért mert van egy megálló közben. Egyébként én arra tippelek hogy az első pár száz csata után "besorol" a program és onnan nincs kiút esetleg lefelé. Legalábbis én nagyon nehezen indultam és tanultam meg a játékot. Vagy az ilyen "életszerű" dolgok mint most hétvégén Naval battle 3nap alatt az ellen csinált kb 60 pontot mi vezettünk 16-tal ez a vasárnap késő esti állás. És ekkor jön az Éjszakás Műszak én csak így hívom őket és hétfő reggelre 6 óra alatt csináltak még 20-at ők nyertek 4 -el Ugye mennyire hihető és életszerű ? Nem egyedi eset kb minden 2. 3. hétvégénk igy végződik csak nem ennyire durván. Arra még kíváncsi lennék hogy a néma tömeg mikor ébred már fel mondjuk teljesen lényegtelen, ez amúgy is magyar sajátosság mi nem szólunk akkor minket békénhagynak. Lásd napi hír lehallgatási botrány az egész világon tüntetések vannak mi megnéztük a híradóban oszt jó van. Olyan kis piac vagyunk hogy nem számítunk semmit ha megszüntetik a HU szervert az sem okoz nagy bevételkiesést, legfeljebb kevesebb lesz a szétlőhető játékos az elitnek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.