- Köszönetek: 409
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Lord írta: Az egy dolog, hogy vért hugyozva lehet csatát lehozni amúgy a win rate szerintem semmit nem számít, a mostani ranked egy jó bizonyíték rá, mennyire haszontalan. A personal rate az ami annál inkább szerintem. De ezt is hidegen hagyja a csaták kiegyensúlyozatlansága amivel a nyerő csaták is egy kalap szart sem érnek. Egyébként meg egy 55,5%-al már elégedett lennék de mindig 55 előtt szabotál a játék. (gondolom valami lélektani határ van ott ) Másrészt egy Flambino sem örülne 55-nek mert ahogy játszik az nem mutatja meg a valós játékát.
Rallyefan81 írta:
Lord írta: Mivel jó játékos vagy , felelőséggel tartozol a gyengébbek felé.
Akkufúró és társai, akiknek nem megy úgy a játék , elhiszik, hogy csak a játékkal van baj.
Ezt kérlek tartsd szem előtt.
Sziasztok .
Nem csak a játékkal van baj hanem a játékos allománnyal is .
Ebben szerintem eggyet érthetünk .
Sok a béna , velem az élen , és akárhányszor kenik el a szánkat akkor is leülünk játszani .
De talán egyszer kitalálnak erre is valamit . Kitiltanak minket vagy valami .
akkufuro írta: Csak azt nem értem hogy 5 x leírásra miért nem lehet ezt megérteni hogy ennyi véletlen nincs. Mármint 6x 12-0 EGYMÁS UTÁN. Én csak ennyiben okolom a játékot ha te nem kerülsz sűrűn ilyen helyzetbe márpedig úgy tűnik nem mert nem érted mit mondok akkor csak manipulálva van a játékos összeállítás. Ha kemény csatákban 3-0 1-0 még 5-0 is lenne 40% a winem egy sort sem írtam volna ide.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.