Weserrel mentem pár scenariot, de a csapatot nem tudtam helyetessíteni (és azért az egyik scenario a transport védős volt ami nem kellene nehéznek lennie... másik a base defes volt, arról inkább semmit, egyik legnehezebb scenario bevezetése óta)
Hát, több kedvem van német cv-vel menni, mint a brit és francia ca ággal (a 10-est mindkettőnél freeztem végül, saint-louisnál a wint nem adta több körön keresztül így elég volt belöle, a brit... t8-as nem tetszett, t9-essel meg nem akarok napokat tölteni h gyorsan kigrindoljam goliathot, napi 2-3 óra nem sok amit rá akarok költeni erer azért).
Most kell még 11m credit és akkor be fog csúszni a 10-es német cv (meg kell még jó pár milla után felszerelésekre), és akkor csak a petro vonal, és a 2 orosz dd vonal marad ki silver shipekből (tallin megvan, csak játszanom kéne vele, dd vonal full üres nálam)
Amúgy nem tervezek annyit cv-zni, nincs kedvem annyi idegbajt kapni játszás során, azért van h t10 cv-vel 50k dmg nehezen jön össze, mert az ellen valahogy képes 2 csoportban lenni, de a sajátom 4 vagy több felé áll és az ellen cv-je simán szétszedi őket...
áh, ilyent modnak nem kéne csinálnia, nekem van fent, de 2 voicepack, 1 indikátor ami a hajó sebesség állapotát jelzi (áll, tolat, előre megy, lassítás, fordulás, stb-t nem), meg asszem 2 drydock van lent
lol, első amit látok
(7. lettem, pedig csapatból 3.-ként haltam mert mindenki lement A-ra...)
végre ki tudnám használni több meccs után a goku secondary buildet, elfogy az ellen pontja 6 perc után...
(igen, szenvedtem secondary builddel ma, 15.9-es camo, HE cruiserek és brit bb-k ellen ugye nem túl hatásos, ha még 19km-en felül is lőnek, na mindegy, kész a ribbonos quest gamescomhoz)