Elkezdtem fejlesztgetni a német hordozó ágat.
Kicsit elvagyok maradva, mert egyrészt csak T4 esett konténerből, másrészt meg most más dolog is akadt.
A T6 hordozóval már szépen lehet alakítani a csata kimenetelét. Saját szinten igen jól ossza a sebzést. magasabb szinten - mint ahogy a többi hordozó is - már kevésbé erős.
Valami fura okból nem szereti az amerikai csatahajókat. Bombái vagy elkerülik vagy overpen...csatahajón... a közepén. No mindegy, ezt nem annyira kedvelem. Más nemzet csatahajóit kifejezetten kedveli.
Miért emlegetem a csatahajókat? Mert gyakorlatilag csak ellenük használható hatékonyan. Cirkáló, romboló röhögve kerülgeti a bombákat és a torpedókat. A rakéták sebzése meg olyan véletlenszerű, hogy gyakorlatilag csak akkor hozom elő őket, ha a többi raj gépei elfogytak.
Teljes oldalról meglőtt - ez nagyon ritka - cirkáló esetében egy halom overpen, egy-két lepattanó és egy találat. Inkább nem is viszem a rajt.
Ha megfigyelitek a csatákat már T6 szintjén is tapasztalható, hogy a csatahajók pánikban vannak és valami félre eső helyen összebújnak.
Meg értem őket. Meg kell szépen köszönni a WG fejlesztőinek a hülye ötleteket és fejlesztéseket.
Például a láthatatlan rombolók, a rombolókat nem sebző rakéták, buffolt rombolók AA védelme, stb.
Ezt mind oda vezetett, hogy már ezen a szinten is hagyják a fenébe a hordozók a rombolók keresését és vadászatát.
Addig mennek, míg csatahajókat nem találnak és ott kiélik magukat. Azon egyszerű okból, mert más hajót típust alig sebeznek. Spot-ra meg szinte semmi XP-t nem ad a játék. Így az spottoljon, akinek ilyen ingerenciája van.
Nem akarom a csatahajós játékosokat elkeseríteni, de ma már láttam T10 német csathajót csatában játszani.
Fenevad!!!
És egyre többen fejlesztik ki és használják. Montana-ba AP bomba találat, minden bomba citadella. Három sorozatból kapott hat citadellát.
Megint nem a CV játékos a hibás. Elgurult a gyószere valakinél a fejlesztők közül.
Teszek be ide néhány képet egy T6 csatáról.
Különösebben nem erőltettem meg magam. A vége volt húzós, mert egy perc alatt elhullott a csapatom fele. Ott igyekezni kellett, hogy ki ne csússzunk az időből.
Amúgy meg örömjáték.
Bombázó kicsit lassú, de ennyi.