- Köszönetek: 409
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Lord írta:
Rallyefan81 írta:
Az biztos véletlen, hogy május 14. körül indult újra az élet az iskolákban, munkahelyeken nagyrészt nyugaton.Lord írta: Ahhoz képest, hogy mi volt szerintem sokat változott pozitív irányba. Van pár idióta, vannak akik szabotálják a csatát de egyik update-ről a másikra érezhető a javulás.
Pontosan... Amint megnyitották az iskolákat a wg kiadta az új update-et. Az egésznek semmi köze a frissítéshez, az összes noob iskolás volt.
Írhatsz nekem is, nem bújok el.Lord írta: Shardik4 visszatérünk a régi dologhoz ilyenkor. Valaki szerint csak a kijárási korlátozás miatt hígult fel a játékosállomány amit egyébként teljesen világos és érthető. Vannak olyanok mint én, aki ezen kívül néz streamet és ott hallom, látom miket írnak a wg srácoknak és ők erre mit reagálnak rá majd egyik napról a másikra, mikor frissíti magát a játék onnan kapásból éles különbség van. (Tudod, mikor megmondják, hogy változtatnak rajta a következő frissítéssel és amikor ez megtörténik hirtelen nagy mértékben átalakul a csaták kiegyensúlyozottsága hajlamos azt hinni a magamfajta, hogy ez nem véletlen ). Vannak akik szerint meg minden fasza és semmit sem változott az évek alatt a játék és teljesen normális, hogy időszakonként vagy akár napról-napra uniqum vagy super uniqum játékosból very bad lesz. Biztos egy éjszaka alatt elfelejtett játszani.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.