- Köszönetek: 1734
Andurin77 írta:
Rallyefan81 írta: Persze amikor a CV kiszedi két ráfordulásból a DD-t nincs ilyen hiszti...
Másfél éve más sincs csak a CV- miatti hiszti, meg nyomás gyakorlás a nagy klánok részéről.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Lord írta: A mostani update előtt néztem wolrd of warships official stream-et és rengeteg kérdést láttam arról, hogy mi történik a csaták kiegyensúlyozottságával, mert nagyon kaotikus az egész erre az előző ranked volt jó példa. A két srác mondta, hogy tapasztalják és igyekeznek majd tenni valamit az ügy érdekében. (Tudjátok, az ami elvileg nincs is.) A lényeg, hogy 1-2 csatát leszámítva óriási változást tapasztalok az elmúlt időben az upgrade óta. Nagyon szép csaták vannak.
Az biztos véletlen, hogy május 14. körül indult újra az élet az iskolákban, munkahelyeken nagyrészt nyugaton.Lord írta: Ahhoz képest, hogy mi volt szerintem sokat változott pozitív irányba. Van pár idióta, vannak akik szabotálják a csatát de egyik update-ről a másikra érezhető a javulás.
Rallyefan81 írta:
Az biztos véletlen, hogy május 14. körül indult újra az élet az iskolákban, munkahelyeken nagyrészt nyugaton.Lord írta: Ahhoz képest, hogy mi volt szerintem sokat változott pozitív irányba. Van pár idióta, vannak akik szabotálják a csatát de egyik update-ről a másikra érezhető a javulás.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.