Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 2 hónapja #5294 Írta: DeteCT0R
DeteCT0R válaszolt a következő témában: Örömködő
Sokszor jartam igy hogy osszesen 2 talalttal zartam a csatat mert szo szerint nem lattam senki vagy nemvolt lotavba :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5301 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy Furutaka. :)
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5302 Írta: Doktoruur
És egy NY is. Végre egy értelmes kör vele. :)
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5304 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Örömködő
Grat, jó körök. Egyszer csónakozhatnánk szakaszban. Erről jutt eszembe, mit lehet tudni a klánokról? Ugye most klánban vagyok, de WoT-ban. Viszont 2.5 hónapja nem is mentem tankkal, kivéve AW. Kimondott hajós társaság viszont érdekelne. És idősebbek. Semmi gond a fiatalsággal, csak más apukákkal lehet jobban kijönnék játék közben. Tudjátok, aki tudja milyen az, amikor Apa gyere most elhangzik a háttérben. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
9 éve 2 hónapja #5305 Írta: Doktoruur

stevedoki írta: Grat, jó körök. Egyszer csónakozhatnánk szakaszban. Erről jutt eszembe, mit lehet tudni a klánokról? Ugye most klánban vagyok, de WoT-ban. Viszont 2.5 hónapja nem is mentem tankkal, kivéve AW. Kimondott hajós társaság viszont érdekelne. És idősebbek. Semmi gond a fiatalsággal, csak más apukákkal lehet jobban kijönnék játék közben. Tudjátok, aki tudja milyen az, amikor Apa gyere most elhangzik a háttérben. ;)

Benne vagyok egy közös szakaszban, de sajnos nincs ts (még) és én minden nap dolgozom este 22-ig. :( Hétfő a kivétel. Majd októberben lesz egy szabad péntek-szombat napom.

A klános dolog engem is érdekelne nagyon, de nem nagyon hallani felőle semmit sajnos.....

Igaz még nem vagyok apuka, de a korom az megvan hozzá. :) (adatlapomon rajta van, akit érdekel...)

Több
9 éve 2 hónapja #5308 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Szerintem vagyunk egy páran "apuka" korúak. Gyerkőcök már nem velem élnek (egyik Ausztriában dolgozik, másik meg az anyjával van), így kisebb a nyüzsgés.

Mondjuk csapatban meg nem nagyon szeretek már lenni. Voltam eleget életemben csapatban. ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.