No mentem egy kört ezen a szép, új javítás alatt. Hordozóval persze, mert kíváncsi voltam a változásokra.
Pozitívum, hogy mind a két oldalon azonos mennyiségű és besorolású CV-k voltak. A többi hajót meg sem néztem.
A mosoly azonban az arcomra fagyott, mikor az ellenfél összesen négy vadász rajjal támadott minket. Emellett hoztak még bombázókat és torpedóvetőket is. Csúnya nagy vereségre számítottam, de szerintem a bőség zavarával küszködtek, mert alig alig volt megfelelően manőverezve ez a hatalmas légi armada.
Ez volt a szerencsénk, mert így hamar az ebek harmincadjára jutott a két ellenséges CV (értsd: a DD-k felzabálták őket).
A maradék elől meg az Independence híresen jól tud menekülni.
Mondjuk ami nem tetszett, hogy nekem lassabbnak tűntek a repülőgépek újra töltése. Kicsit lassabbá, elnyújtottabbá teszik így a csatát. Mondjuk az sem szimpatikus számomra, hogy olyan lassan támadnak a torpedóvetők, hogy közben a Nagato gyakorlatilag helyben megfordult, mire odaértünk.
Összességében nehezebbnek tűnik CV-vel eredményeket elérni.
Ja igen. vadászoknál semmi újdonságot nem vettem észre. maximum az hogy még lassabban töltenek.