- Köszönetek: 1734
Sith7 írta: köszi
ne izgulj, a következő 200k sebzés, az 2021 - re várható
egyébként igaza volt mindenkinek, aki a prém cv fórumban írt, hogy Kaga - val ki kell dobni az ellen cv - t, főleg, ha Saipan, mert különben nem hagy élni, és véged van ... T6 vadászok a T9 vadászok ellen lepkefingok
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Sith7 írta: Nem vagyok jó játékos, eddig csak egyszer sikerült 200k dmg felett sebezni, azt is Yugumo - val ... hát most sikerült másodszor is, a másik gyűlölt hajótípussal.
Elején szóltak, hogy ne csatázzak a Saipan - nal, írtam nem vagyok idióta, megpróbálom megölni
Körbementem, nem vett észre, és kidobtam, ... innentől szabad volt a pálya
Sith7 írta: ?
Az hogy neked nem megy, attól még másnak sikerülhet.KimiFan írta:
Tudod, aim assist, most is rendszeres használatban van, anélkül ilyen magas DMG okozása Teir IX-X-ben lehetséges.
Nem azért mondom, mert savanyú a szőlő, de a 150k dmg is már csodaszámba megy Tier VII-ben.
Storm írta:
Az hogy neked nem megy, attól még másnak sikerülhet.KimiFan írta:
Tudod, aim assist, most is rendszeres használatban van, anélkül ilyen magas DMG okozása Teir IX-X-ben lehetséges.
Nem azért mondom, mert savanyú a szőlő, de a 150k dmg is már csodaszámba megy Tier VII-ben.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.