Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
7 éve 3 hónapja #48631 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Igaz, hogy ranked, de végre egy kraken, ritkán kapok, mert vagy lelopják 4. kill után a célpontot, vagy killem sincs, esetleg kilőnek

Rip egyik Mogami, ketten löttünk rá minimum, egyik csapattárs írta, hogy citadellát lőtt, miután beírtam ,hogy lőttem neki hármat és úgy lett killem Xd
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, geotigris9, Rallyefan81, Mydgard, Shogun, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #48639 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Örömködő
Königgel tegnap este jó barátságba kerültem, így gyorsan meglett a Bayern hajó. :)
Végre egy kis sikerélmény.

Több
7 éve 3 hónapja #48640 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Örömködő

Grievous írta: Igaz, hogy ranked, de végre egy kraken, ritkán kapok, mert vagy lelopják 4. kill után a célpontot, vagy killem sincs, esetleg kilőnek

Rip egyik Mogami, ketten löttünk rá minimum, egyik csapattárs írta, hogy citadellát lőtt, miután beírtam ,hogy lőttem neki hármat és úgy lett killem Xd

9 citadella egy körben nagyon durva, nekem a 3, max 4 szokott összejönni ha nagyon jól sikerül a meccs. Hogy a viharba lehet ilyen sokat lőni?

Több
7 éve 3 hónapja #48672 Írta: nwa5000
nwa5000 válaszolt a következő témában: Örömködő
BUÉK mindenkinek, illetve bőséges és gyakori magömlést jövőre, kedves sorstársaim! :love:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, SirHiggins, Rallyefan81, Jaszon

Több
7 éve 3 hónapja #48673 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
Boldog Újévet!:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Jaszon, nwa5000

Több
7 éve 3 hónapja #48674 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Sziasztok, első lépésben MINDEN JÁTÉKOS TÁRSAMNAK SIKEREKBEN ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!! B) :lol: :woohoo: :evil:

Második lépésben ma, melóba jövetel előtt mentem egy kört a hatos kis brit prémiummal, +2 tierben :sick: :)
Igazi lemming konvojjal indult a bázist ott hagyták, eleinte egyedül védtem, majd menekültem, közben torpedóztam, és utána támadtam. :P hát, ilyenre sikeredett :woohoo: :love:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9, SirHiggins, Jaszon, nwa5000

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.