Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #2915 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Örömködő

Black_Sheep_01 írta: Le tudná írni valaki tapasztalt kapitány, hogy mennyi kreditet termelnek a prémhajók körönként? Sajnos mindkét nemzet minden ágát húzom, így kreditgondjaim vannak. :S

Egy olyan kérést írtál ide, ami teljesíthetetlen.
Az, hogy mennyi kreditet termelnek nagyon sok mindentől függ.
Például:
Coop vagy random csatát játszol.
Mennyi találatot érsz el, hány hajót lösz ki, mennyi repülőt lősz le és még lehetne sorolni.
Ha emlékem nem csal akkor +50% kredit ahhoz képest mintha ugyan azt a kört egy vele azonos Tierben lévő azonos tipusú hajóval mented volna. De ez nem biztos, ez csak emlék.
Lehet hogy Jacktor tudja pontosan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2916 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Örömködő
A WoT-nál a mai napig nem ismerjük a szorzókat, szóval... :)

Több
9 éve 3 hónapja #2917 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Ez nem volt rossz kör. :) Nem szeretném mindenhová beírni, szóval itt köszönném meg a munkátokat és a segítséget a játékhoz! :)
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #2922 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő

GaiusHun írta: Sandorati!!

Ahogy az elöző összefoglaló cikkben is olvashattad, az eddig kapható legjobb prém hajó a Murmansk!
Szét lehet vele kapni a brit prém csatahajót? Igen, okos harcászattal. 1vs1-ben gond nélkül. Murmanskal lőttem már ki Pensacolát is, mert helyzeti előnyben voltam, én ütöttem rajta, és későn reagált.
A brit prém csatahó sem rossz, jól kell játszani vele. A lényeg, egy hajó nem hajó, érdemes kötelékben harcolni. ez alól kivétel a Kuma, Phoenix, Omaha.

Ha nincs pénzed prém hajóra, akkor erősen javasolt a feni három hajó valamelyikének kifejlesztése és megtartása farm hajóként. Akár kettő is :evil:

De a tény, jelenleg a Murmanks, olyan mint a WOT-ban a Type59 .... gondold át B)

Szia !!!

Visszamenőleg is köszönöm Neked is, és Bard-nak is az összefoglalót is, meg a sok-sok leírást is!!!

El kell, hogy mondjam, (Jacktor-nak igaza volt... mikor nincs :lol: ) igen, megvettem, és képzeljétek, egész délután nem hogy jó, BAROMI jó köröket mentem vele....
A minimum a 3 destroy... persze 1-2 csatánál volt süllyedés, de a Murmansk egy állat !!!
És ez nem vicc !!!

Szóval mindenkinek köszönöm, új dimenziót nyitott a játék nyerésben is, kredit-szerzésben is....

Ui.: A hozzáértők után mondom; a Murmansk egy jó vétel... :lol:

• Wazze
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2945 Írta: Wazze
Wazze válaszolt a következő témában: Örömködő
ilyet szól csávo chetre... ***** camper .. :D:D:D:D:D:D hajoval keményen lehet cempelni :D:D:D Amugy is ha valaki taktikusan, okosan kilö: egyböl camper! vagy premiumos! :D:D:D

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3023 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
5 vereség után az öreg oda tete magát

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.