Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hónapja #2899 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő

sandorati írta: ...Akkor már tudom, mit vegyek...

Levegőt, Atis! :P ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2901 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő
Sandorati!!

Ahogy az elöző összefoglaló cikkben is olvashattad, az eddig kapható legjobb prém hajó a Murmansk!
Szét lehet vele kapni a brit prém csatahajót? Igen, okos harcászattal. 1vs1-ben gond nélkül. Murmanskal lőttem már ki Pensacolát is, mert helyzeti előnyben voltam, én ütöttem rajta, és későn reagált.
A brit prém csatahó sem rossz, jól kell játszani vele. A lényeg, egy hajó nem hajó, érdemes kötelékben harcolni. ez alól kivétel a Kuma, Phoenix, Omaha.

Ha nincs pénzed prém hajóra, akkor erősen javasolt a feni három hajó valamelyikének kifejlesztése és megtartása farm hajóként. Akár kettő is :evil:

De a tény, jelenleg a Murmanks, olyan mint a WOT-ban a Type59 .... gondold át B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #2905 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Örömködő
Már megvette :P

Több
9 éve 3 hónapja #2909 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Örömködő

Jacktor írta: Már megvette :P

Akkor jól kampányoltunk :lol: Jacktor! Tudsz valamit a brit prém hajóról, mikor teszik vissza?

Több
9 éve 3 hónapja #2910 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Örömködő

GaiusHun írta: Sandorati!!

Szét lehet vele kapni a brit prém csatahajót? Igen, okos harcászattal. 1vs1-ben gond nélkül. Murmanskal lőttem már ki Pensacolát is, mert helyzeti előnyben voltam, én ütöttem rajta, és későn reagált.

Azért ezt így túlzás. Mindent szét lehet kapni, de a Warspite-t mert az a brit prém csatahajó csak úgy ha nagyon béna a tulaja.
Azért pár dolgot ne feledjünk.
16,3 km a lőtávja T6-os
4 ágyútorony, azaz 8 381 mm-es ágyúcső figyel rajta amivel egyetlen össztűzzel 5300/11400 -as sebzésre képes csak simán.

Tehát ha jó helyen találja el a Murmanskot akár egyetlen lövéssel a tenger fenekére tudja küldeni.
Ehhez tegyük még hozzá, hogy nagyon pontos ágyúi vannak, nem lő össze vissza. Ráadásul a pontosságuk még növelhető a Gun Fire Control system-el.
23,9 a sebessége és csatahajó létére elég jól fordul.
Saját felderítő gépe és 19 légvédelmi eszköze van van.

Tehát ha nem idióta a tulajdonosa, akkor nem enged magához közel sem cirkálót, sem mást. A legjobb csatahajó T6 és az alatt szerintem. Ráadásul nagyon jól lehet vele farmolni is. :)

Több
9 éve 3 hónapja #2913 Írta: Black_Sheep_01
Black_Sheep_01 válaszolt a következő témában: Örömködő
Le tudná írni valaki tapasztalt kapitány, hogy mennyi kreditet termelnek a prémhajók körönként? Sajnos mindkét nemzet minden ágát húzom, így kreditgondjaim vannak. :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.