- Köszönetek: 30
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Azért a Kutuzov is megér egy misét,az előbb 3!! tornyomat lőték szét.....BigaC írta:
Lajler írta: Én Tirpitzel csak az ilyen Kutuzov féléktől tartok
Úgy manővereznek mintha delfinek lennének, és úgy égetnek mintha napalmmal lennék bevonva..
ugye, hogy ugye?
ha Kutuzovban ülök, nem félek a Tirpitztől...
de azért túl közel nem megyek
kosa78 írta: Én is utálom a Kotuzovokat mint a fene.
![]()
![]()
![]()
Mert alattomos kis dögök. Olyan mint a meggymag köpködő, de éget mint a szar.![]()
Kár hogy nem tudok videót levenni, mert az Amagival (160k dem) ugyan ezt játszotta el velem, hogy 17 km lövöldözött, forgolódott és piszkált.
Csak egy idő után kiszámítható volt és 2 sorozatban ment a víz alá (szép látvány volt 3 citadella 36k). Persze én voltam a cheater, de nem érdekelt mert küldtem neki egy szép FU üzit.
James Onedin írta: Azért a Kutuzov is megér egy misét,az előbb 3!! tornyomat lőték szét.....
kosa78 írta: Én is utálom a Kotuzovokat mint a fene.
![]()
![]()
![]()
Mert alattomos kis dögök. Olyan mint a meggymag köpködő, de éget mint a szar.![]()
Kár hogy nem tudok videót levenni, mert az Amagival (160k dem) ugyan ezt játszotta el velem, hogy 17 km lövöldözött, forgolódott és piszkált.
Csak egy idő után kiszámítható volt és 2 sorozatban ment a víz alá (szép látvány volt 3 citadella 36k). Persze én voltam a cheater, de nem érdekelt mert küldtem neki egy szép FU üzit.
Eegy pillanat, magyarázatot kérek!James Onedin írta: Jól tolta a Kamikaze.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.