Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 3 hete #18173 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta: Azért remélem a kezdeti beetetés után brutális nerfet kapnak a szovjet szarok! Lássuk be ultra tápos mind a saját tier-ben....;)

Tény hogy a Kirov és a Budyonny erős gép. A Kirov a kaliber miatt (még a spotter elvétele után is), a Bugyi a lőtáv és tűzgyorsaság miatt tetszik.

Tier 7-ben a jön a "szcsorsz" aminek a tűzereje megegyezik a T8 prémium Kutuzovval, vagyis 4 db triplacsövű torony, 2 a fejénél 2 a fenekénél. Na ha ezen is lesz spotter gép (+20% lőtáv) akkor az sírást eredményez majd. 17-18-19 kilométerre frontálisan támadva és közben tolatva csúfot lehet űzni a csatahajókból, ugyanis olyan messziről nagyon szórnak már, a két front torony hat csöve pedig percenként 7,5 db 155 millis HE-t küld rájuk ;) Ha menekülünk, akkor a 2 popsitorony esetén ugyanez a helyzet. Ehhez a gyújtogató skill jól jön (12+3%) majd azért.

Én személy szerint a T8-as orosz cirkálót (Csapajev) kihagyom majd, arra kuporgatom a free XP-t. Szinte megegyezik majd a T7-es elődjével, viszont Tier 9-be dobálhat vele :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #18175 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Örömködő
Mentem egy kört a Tirpiz hajómmal amivel csináltam 100k dem. Aztán gondoltam tolok egyet az Amagival is és láss csodát 160 k dem. Ami nem is olyan rossz szerintem.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 3 hete #18180 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Az Amagi nemhogy nem rossz, de nagyon jó! Ha megfogadja, magáévá teszi és begyakorolja valaki a vonKurz-féle ősmagyar taktikát a Tirpitzcel - nem bele a sűrűjébe lengyel nemesi taktikával: „Csak egy kupacba nemes uraim, üsd a fejét, ne sántuljon!” -, hanem rugalmas elszakadás és lövöldözni hátrafelé háromezerrel -, annak már csak ezt kell alkalmaznia az Amagival a plusz egy torony plusz két lövegével... nyolcas tierben az egyetlen BB, amitől Tirptzcel tartok, az az Amagi.

Több
9 éve 3 hete #18182 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Örömködő
Én Tirpitzel csak az ilyen Kutuzov féléktől tartok :D Úgy manővereznek mintha delfinek lennének, és úgy égetnek mintha napalmmal lennék bevonva.. :/

Több
9 éve 3 hete #18184 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Örömködő
Jól tolta a Kamikaze. :woohoo:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
9 éve 3 hete #18193 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő

Lajler írta: Én Tirpitzel csak az ilyen Kutuzov féléktől tartok :D Úgy manővereznek mintha delfinek lennének, és úgy égetnek mintha napalmmal lennék bevonva.. :/

ugye, hogy ugye? :)
ha Kutuzovban ülök, nem félek a Tirpitztől...
de azért túl közel nem megyek :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.