Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17763 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő
Nyílt óceános pályán a tier 5-ös amcsi DD-vel - miután kurva nagy nehezen hajlandó volt betenni egy csatába az MM - toltam egy frenetikus kört!:) 4 süllyesztés,2 foglalás, 6 tűzrakás,stb....és még nyertünk is, bár volt két faszfej aki megtett mindent, hogy ne így legyen!:) Őket magukra hagytuk és megvártuk míg az ellen megeszi őket vacsira! Muhahaha! :whistle: :cheer:

Szerk.: ...áááá....meg van a neve a kis mocsoknak:Nicholas!:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Gizmo által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17764 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
Még délelőtti game, Kiev.
Vele hamar meglesz a 3000 lövés, viszont kill-t nehezen érek el vele, hacsak nem kifejezetten rombolókra megyek.

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17768 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
A Myoko-val is sikerült egy kellemeset menni, kár hogy bukta.
Szebb is lehetett lehetett volna, ha egy sziget nem jön szembe, így kényszerű strandolás lett a dologból, a porig alázott/égetett Amagi nem hagyta ki a lehetőséget :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17769 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő
Kereken 200. csata a Kutuzovval. Videóm nincs sajnos, de izgi volt. A végén élmény volt a bázisunkra besikló fél HP-s csatahajó. Kidugta az orrát és arcba kapta a HE-t, 2 sorozat, 2 tűz. Ködgránát, majd 5 sorozat AP az oldalába, aztán ment búvárnak.
Vicces volt, de az utolsó 4 sorozat vaktába ment a ködből (hiszen én se látok ki és nem volt aki spotoljon) csak a találatjelző számlálóját láttam ahogy pörög. Ezek szerint nem tudott már irányt váltani :)

121.118 sebzés - új rekord a Kutuzovval

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Neutra által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC, SgtBala

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17773 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
NEUTRA

Neutra írta: Kereken 200. csata a Kutuzovval. Videóm nincs sajnos, de izgi volt. A végén élmény volt a bázisunkra besikló fél HP-s csatahajó. Kidugta az orrát és arcba kapta a HE-t, 2 sorozat, 2 tűz. Ködgránát, majd 5 sorozat AP az oldalába, aztán ment búvárnak.
Vicces volt, de az utolsó 4 sorozat vaktába ment a ködből (hiszen én se látok ki és nem volt aki spotoljon) csak a találatjelző számlálóját láttam ahogy pörög. Ezek szerint nem tudott már irányt váltani :)

121.118 sebzés - új rekord a Kutuzovval

Látom elég jól megy a játék az orosz csodával, ha van kedved jönni és kipróbálni magad team csatában is vele keres meg játékban. (ugyan ezen a névem vagyok ott is) Grat. az újabb szép körhöz.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 8 hónapja #17774 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: A Myoko-val is sikerült egy kellemeset menni, kár hogy bukta.
Szebb is lehetett lehetett volna, ha egy sziget nem jön szembe, így kényszerű strandolás lett a dologból, a porig alázott/égetett Amagi nem hagyta ki a lehetőséget :)

Ugye hogy élvezed a cirkálókat is? :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.