Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
9 éve 4 hete #17655 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem egy óriási aratás, de azt hiszem az egyik legizgalmasabb csatám volt a Kutuzovval.

Lavírozás más cirkálók ellenében AP-vel.
Rombolókergetés HE-vel.
Közben araszolgatás az ellenséges bázis felé surranópályán.
Végül visszafutott egy csatahajó amikor bázisukra értem, de nem bírta a HE függönyt messziről, ráadásul oldalra fordult hogy duplázza a sortüzét, és pont bekapott egy torpedót.
Nyertünk :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, sandorati, geotigris9, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #17693 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na ide már régen posztoltam már éppen ideje volt. :)
Szóval arra gondoltam megcsinálom a TG-t már csak az hiányzott a "modulos" küldihez.

Kumával nekileselkedtem első csata első próbálkozás vele .. hát ok. van már három kill ob. már csak két hajójuk lélegzik, mondom magamban ok. még van rá matematikai esélyem, ha mind kettőt kiszedem megvan. Lövöm lövöm 1000-l a cirkálót hát pont úgy jön ki lépés pont nem én szedem ki. Rámegyek az utolsó BB hajóra hát az meglett ez van 4 kill a vége... nincs tg. :side:

Próbálkozok, próbálkozok Kumával több kevesebb sikere mire végre láss csodát 5. csatának ez lett az eredménye, bár a szerencse itt sem ált mellettem, hogy kerek legyen a vége, de ez már egy másik történet ... (folyt. köv.)
(Azért megizzadtam a végére szó ami szó nem adták itt könnyen a dolgokat!)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, BigaC

Több
9 éve 4 hete #17694 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Örömködő
Hollywood-i Happy End ma éjjel :D
Sikerült az utolsó pillanatban a Krakenes küldetés. Ráadásul a sokat kritizált Kutuzovval. Igaz az utolsó két áldozat hordozó volt, küldték is a bombázókat rám, de szerencsére még fél HP-n voltam így bőven túléltem. Na nyomás aludni :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, sgt_dog, Szete58, sandorati, geotigris9, SgtBala

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #17696 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na igen a Kutuzov jelenleg a legjobb hajó a játékban (legalábbis a CA között a 8 tierben vitán felül ki lehet jelenteni) Azzal, hogy tud füstöt lövellni és brutális a légvédelme ez sokszor életet tud nála menteni. (Meg hát orosz játék, nyilván a legjobb tulajdonságú hajó ne hogy már ne orosz legyen a játékban ...)

Egyébként meg hagy gratuláljak Neutra külön a szép eredményhez, mert nem elég egy jó hajó, ha nem tudni is kell használni azt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Több
9 éve 4 hete #17697 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ezzel azért vitatkoznék. A Kutuzov nekem nincs meg, de személy szerint az Atagot többre tartom. A HP feltöltés szerintem többet ér, mint a füst.

Több
9 éve 4 hete #17698 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Örömködő
végre van új monitor, furcsa mód kezdek látni a vizen :love:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.470 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.