Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 8 hónapja #17209 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta: Nem mondatok egymásnak ellent: a több játékos nyilvánvalóan több olyant is hoz magával, akik lábon hordták ki az agyhalált, ám ha a saját tier +/-2 saját tier +/-1-re redukálódna, messze több lehetőségünk lenne valamit csinálni, mielőtt tengeralattjáróvá lényegülne át valamelyik hajónk.

tier10-t kell menni, és akkor nem foghatod arra, hogy a többiek balfékek voltak...
najó, sokkal ritkábban.
ettől fuggetlenul szemétláda az, aki kilép a csata első percében, megérdemli a reportot minél tobbszor...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17210 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem tudom eldönteni, hogy általános alanyt használsz-e? Engem nem zavar, ha balfék az ellen, legalább lehet sebezni... ha a saját csapatom az: legalább hagynak sebezni... zavarni csak az zavar, ha én vagyok balfék, s ez biza többször fordul elő, mint köllene... :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #17211 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta: Nem tudom eldönteni, hogy általános alanyt használsz-e? Engem nem zavar, ha balfék az ellen, legalább lehet sebezni... ha a saját csapatom az: legalább hagynak sebezni... zavarni csak az zavar, ha én vagyok balfék, s ez biza többször fordul elő, mint köllene... :sick:

máshogy mondom.

low tierben soxor frusztráll, hogy nem rajtam múlik a csata, és a 3-4 top tier hajónk meg látványosan idiota...

egyetlen megoldása van a problémának, ha egyike vagy a 3-4 tizesnek a meccsen, mert akkor a saját gyengébb teljesítményedet nem indokolhatod azzal, hogy a másiknak nagyobb hajója van...

ha ugyes vagy lehozod, ha nem, akkor nem, de ha bukod nem azért bukod, mert a másik +4 ágyút kapott meg +30k hp-t alapból...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17218 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Összefutottam VCsabival...

...ő élte túl, de pontozással lehoztuk. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, sandorati, Lajler, BigaC

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17222 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

szeressük az Amagit :lol:
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17244 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta: Nem mondatok egymásnak ellent: a több játékos nyilvánvalóan több olyant is hoz magával, akik lábon hordták ki az agyhalált, ám ha a saját tier +/-2 saját tier +/-1-re redukálódna, messze több lehetőségünk lenne valamit csinálni, mielőtt tengeralattjáróvá lényegülne át valamelyik hajónk.

A szívemből szóltál. Sokszor előfordul, hogy a rangsor alján vagyok ami nem baj, de amikor felettem lévő minden hajó lőtávolsága 1.5x annyi mint az enyém az vicc. Amikor ezt a sorsolást sziget nélküli pályára adja az meg mint az előzőekben írtam azonnali kilépés. Én azt mondom jobb a nagyobb játékos szám, mert szorzós csata egy van de süllyeszthető hülye rengeteg.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.390 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.