Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 8 hónapja #17164 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta:

sandorati írta: ... azért az ilyenek qrva jól esnek az emberfiának, amikor a meccs vége felé, egy cifra szituáció után így ráírnak a másikra ;) ... mert hogy tudom, hogy amit csinálok jól csinálom... :lol:

Tegnap mintha elbúcsúztál volna.... :whistle: :D
De tök jó, hogy revideáltad az álláspontod.:)

Ilyet nekem nem rég írtak a hordozósok, mert lekaszaboltam az ellen vadász századait + jó néhány bombázót, torpedó vetőt. Az egész csata alatt csak 27 repülőt lőttem le mást semmit! De jó volt!:D

Én is mondom! nice work sandorati!:)

Köszönöm Gizmo !!! :lol: ;)

Az az "itthagylakbenneteketmertaf@szomtelevanazegésszel" csak 1-2 óráig tartott, de még 2 feles, és 3 sör után azt mondtam magamban; nehogymá' ez a játék hajítson engem a sarokba... :evil: :evil: :evil:
Persze hogy nem hagylak itt titeket, sőt, tuti ami biztos szombat délután megvettem a PepsiCólát is, rádobtam a 7 skilles tartalék-kapitányt, kitanulta a szakmát, :lol: B test már rajta van, jön a jobb löveg, és a lőtáv-cucc... azt hiszem szeretni fogom, valami hihetetlen pontosak a lövegei...
Szóval van még teendőm a játékban, és persze nem hagyom itt ezt a szuper társaságot sem... nincs az az Isten... :whistle: :) ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Hipper23, Gizmo, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17171 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

az hogy menyire nem számit a win rate az itt látszik ugy néz ki jo napom van pedig ebböl 3 vagy 4 0 sebzéses csata.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 8 hónapja #17179 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Örömködő

vcsaba1968 írta: az hogy menyire nem számit a win rate az itt látszik ugy néz ki jo napom van pedig ebböl 3 vagy 4 0 sebzéses csata.

0 sebzéssel(mert mondjuk az első percben kapok egy detonation-t, vagy 4. percben focus hat felől) mindig beadja hogy nyertes meccs nekem is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17182 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Örömködő
Vannak csaták amikor egy puskalövést se adsz le és általában ezt nyered duplában. Aztán előfordul hogy 140 találatod van és mégis veszítettek. Én sosem nézem a szorzó részét bár az is igaz, hogy ha nevetséges a csata összesorsolása vagy tehetségtelen h.lyékkel sorsolódom össze egy perc játék nélkül azonnal kilépek. Szerintem kerülni kell a fölösleges idegeskedést és a szórakozást kell előtérbe hozni. Omahával már3x léptem ki egymás után nevetséges sorsolás miatt 1x pedig 3 perc játék után amikor egyértelművé vált a bénák túlsúlya. A fő hibája a játéknak a játékosok alacsony száma, nincs miből összeállítani egy tisztességes csatát és amíg ez így marad sajnos 10-15 csatából talán 3-5 érdemes játszani. De bízni kell a javulásban.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja ladanyi által.

Több
8 éve 8 hónapja #17193 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

ladanyi írta: Vannak csaták amikor egy puskalövést se adsz le és általában ezt nyered duplában. Aztán előfordul hogy 140 találatod van és mégis veszítettek. Én sosem nézem a szorzó részét bár az is igaz, hogy ha nevetséges a csata összesorsolása vagy tehetségtelen h.lyékkel sorsolódom össze egy perc játék nélkül azonnal kilépek. Szerintem kerülni kell a fölösleges idegeskedést és a szórakozást kell előtérbe hozni. Omahával már3x léptem ki egymás után nevetséges sorsolás miatt 1x pedig 3 perc játék után amikor egyértelművé vált a bénák túlsúlya. A fő hibája a játéknak a játékosok alacsony száma, nincs miből összeállítani egy tisztességes csatát és amíg ez így marad sajnos 10-15 csatából talán 3-5 érdemes játszani. De bízni kell a javulásban.

Ha több játékos lenne akkor sem lenne kevesebb balfasz! Sőt! A nagy számok törvénye alapján a balafaszok és a miattuk lett idegbetegek száma növekedne. Ehhez a játékhoz is kell gondolkodni, ismerni a hajónk, kapitányunk és leginkább a saját korlátainkat! Vér István és népi zenekara soha nem lesz képes ezekenek a kritériumoknak megfelelni....mert kibaszottul nem érdekli, és ezzel a Te, az Én, és mindahányunk játékát, szórakozását basszák el. De nekik így is jó.... :dry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, AtuqShaman, SgtBala

Több
8 éve 8 hónapja #17208 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem mondatok egymásnak ellent: a több játékos nyilvánvalóan több olyant is hoz magával, akik lábon hordták ki az agyhalált, ám ha a saját tier +/-2 saját tier +/-1-re redukálódna, messze több lehetőségünk lenne valamit csinálni, mielőtt tengeralattjáróvá lényegülne át valamelyik hajónk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Gizmo, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.