- Köszönetek: 125
Gizmo írta:
sandorati írta: ... azért az ilyenek qrva jól esnek az emberfiának, amikor a meccs vége felé, egy cifra szituáció után így ráírnak a másikra ... mert hogy tudom, hogy amit csinálok jól csinálom...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: az hogy menyire nem számit a win rate az itt látszik ugy néz ki jo napom van pedig ebböl 3 vagy 4 0 sebzéses csata.
ladanyi írta: Vannak csaták amikor egy puskalövést se adsz le és általában ezt nyered duplában. Aztán előfordul hogy 140 találatod van és mégis veszítettek. Én sosem nézem a szorzó részét bár az is igaz, hogy ha nevetséges a csata összesorsolása vagy tehetségtelen h.lyékkel sorsolódom össze egy perc játék nélkül azonnal kilépek. Szerintem kerülni kell a fölösleges idegeskedést és a szórakozást kell előtérbe hozni. Omahával már3x léptem ki egymás után nevetséges sorsolás miatt 1x pedig 3 perc játék után amikor egyértelművé vált a bénák túlsúlya. A fő hibája a játéknak a játékosok alacsony száma, nincs miből összeállítani egy tisztességes csatát és amíg ez így marad sajnos 10-15 csatából talán 3-5 érdemes játszani. De bízni kell a javulásban.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.