Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13025 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta: Egy kis örömködés ami mostanában nem sok van nálam főleg első sorban rankeden.. :side:

EREDMÉNYEK

Gratulálok az eredményhez!

Kicsit érdekes volt a játék hangja alatt hallgatni egy filmbeli beszélgetést és egy tök más hangulatú zenét...
Érdekes katyvaszt erdeményezett így audio téren...
(Én valamelyik Bud Spencer/Terence Hill alkotásra gondoltam...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13026 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Nos kész lett. Ez a végeredmény:

Ne tegyétek ki nagyba, mer úgy gyenge a minőség sajnos. Kár, mert a gépemen (ami nincs feltöltve) sokkal jobb. :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Doktoruur által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Eper, geotigris9, zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13028 Írta: zstorok75

Doktoruur írta: Nos kész lett. Ez a végeredmény:

Ne tegyétek ki nagyba, mer úgy gyenge a minőség sajnos. Kár, mert a gépemen (ami nincs feltöltve) sokkal jobb. :(

Üdv!

Először is, engedd meg, hogy gratuláljak a csatához! ;)
Másodjára, engedd meg, hogy gratuláljak az első videódhoz! ;)
Harmadjára, engedd meg, hogy köszöntselek a videósok táborában! ;)
Negyedjére, engedd meg, hogy gratuláljak, hogy elolvastad az első 3 gratulációt…

Komolyra fordítva a szót, a gyengébb minőség, azért van, mert amikor feltöltöd a Youtube-ra, ott is átkonvertálják/átkódolják (esetleg tömörítik is) a maguk formátumára.
Minden egyes konvertálás/kódolás, minőség romlást eredményez. (Ez ellen nem igazán lehet mit tenni.)
Egyébként nem olyan szörnyű, mint te gondolod. Csak neked tűnik fel a minőség csökkenés, mert te láttad az eredetit.

Végül, melyik video szerkesztő progi mellett döntöttél?

Több
8 éve 9 hónapja #13036 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta: Üdv!

Először is, engedd meg, hogy gratuláljak a csatához! ;)
Másodjára, engedd meg, hogy gratuláljak az első videódhoz! ;)
Harmadjára, engedd meg, hogy köszöntselek a videósok táborában! ;)
Negyedjére, engedd meg, hogy gratuláljak, hogy elolvastad az első 3 gratulációt…

Komolyra fordítva a szót, a gyengébb minőség, azért van, mert amikor feltöltöd a Youtube-ra, ott is átkonvertálják/átkódolják (esetleg tömörítik is) a maguk formátumára.
Minden egyes konvertálás/kódolás, minőség romlást eredményez. (Ez ellen nem igazán lehet mit tenni.)
Egyébként nem olyan szörnyű, mint te gondolod. Csak neked tűnik fel a minőség csökkenés, mert te láttad az eredetit.

Végül, melyik video szerkesztő progi mellett döntöttél?

Hali!

Köszi, de sajnos csalódott vagyok. Nem szeretek szar munkát végezni és ez bizony az. A progik azok voltak, amiket írtál/írtatok. Esetleg tudok csinálni valamit máshogy, hogy jobb legyen a minőség? Vagy a gépem ennyit tud? (leírtam a csak egy kérdés topicba a gépemet)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13051 Írta: zstorok75

Doktoruur írta: ...
Köszi, de sajnos csalódott vagyok. Nem szeretek szar munkát végezni és ez bizony az. A progik azok voltak, amiket írtál/írtatok. Esetleg tudok csinálni valamit máshogy, hogy jobb legyen a minőség?
...

Hello Doki!
Nekem az tűnt fel elsőre, hogy maga a játék nem teljes felbontásban fut a visszajátszás alatt. Pl nincsenek növények a szigeteken, a hullámok sem olyan részletesek, és a hajóról is hiányoznak részletek.

De, ezekről nem a videós programok tehetnek.
Amiből te úgy gondolhatod, hogy szar a minőség, az az, hogy te olyanok videóival hasonlítod össze a magadét, akik full felbontás és teljes grafikai részletesség mellett játszanak és csinálják a videókat. Ezen viszont a rendszer upgrade segíthet...

Amennyiben erről lenne szó, akkor azzal megpróbálhatsz játszani, hogy a játékban kicsit feljebb nyomod a részletességet, amikor a videót csinálod, de a FRAPS-ban lejjebb veszed a képkocka sebességet egy kicsit. Pl 20-ra.

Viszont nagyon nem szabad, mert akkor olyan lesz, mintha képeket vetítenél le egymás után. Vagyis szaggatni fog a film.
A filmeknél, kb 20 FPS a határ, ami alatt már az emberi szem is kezdi érzékelni a szaggatást.

A javaslatom az, hogy nézd meg a FRAPS által készített videót. Ha ott eltérést látsz, a játékbeli részletességhez viszonyítva, akkor a FRAPS-ban kell keresni a hibát.

Amennyiben itt minden rendben, akkor a tömörített videót hasonlítsd össze a FRAPS eredetiével. Ha itt drasztikus a különbség, akkor a tömörítő beállításait kell babrálni kicsit.

Ha itt is minden jó, akkor pedig a Movie Maker-t.
És végül, ha itt is minden rendben, akkor a YouTube-nál a hiba. (De ezzel nem tudunk mit csinálni…)

Ha végkép nem boldogulsz vele, küld el és megcsinálom neked. (Csak küldj segéd infót is, hogy mit és hogy szeretnél…)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 9 hónapja #13076 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Örömködő
Eddigi legnagyobb sebzésem a játékban :)
tudom másnak ez semmi, de nekem ez a max. eddig

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Benign_Wolf33, Eper, Doktoruur, Gizmo, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.