- Köszönetek: 171
geotigris9 írta:
Lajler írta: Hát, ezt már nem tudjuk meg, de legalább láttál Gondolom Colorádóval voltam
Ma nagyon adta a game Ilyen még talán nem is volt mint a mai. Győzelmek szempontjából
UI: Egy screenshootnak örültem volna pedig
Néhány napja nekem is volt egy ilyen sorozatom (én sem emlékeztem hasonlóra) a csapat csapatként működött és hoztuk egymás után a győztes köröket.
Teljesen nyugtató volt a játék mondhatnám relax!
Ara emlékszem azért, hogy a legelsőt buktúk azért 4t hordozóval első csatában voltam egy lengyel elcseszte a legvégén pedig győztes kör lett volna az is.
Ha az nem balfék simán hozható lett volna a végén. (foglalással nyertek)
De utána csak győzelem volt bőven 10 csata felett(nem számoltam pontosan)és úgy is léptem ki, hogy nem volt vesztes kőr már az 1. kivéve...
Látom neked is csak egy vesztes köröd volt az egészben.
Jó volna több ilyen sorozat!
Azt megfigyeltem ezek a periódusok éjfél és a délelőtti órákra szoktak esni neked is ebben a időszakban esett meg.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Trucker39 írta: Egyszerűbb lenne (számomra) egy mezei replay megosztása. Egyetlen videót sem fogok megnézni, mert nagyjából a havi internetemet el is használnám vele.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.