Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #12051 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta:

Lajler írta: Hát, ezt már nem tudjuk meg, de legalább láttál :D Gondolom Colorádóval voltam :)

Ma nagyon adta a game :) Ilyen még talán nem is volt mint a mai. Győzelmek szempontjából :)

UI: Egy screenshootnak örültem volna pedig :P

Néhány napja nekem is volt egy ilyen sorozatom (én sem emlékeztem hasonlóra) a csapat csapatként működött és hoztuk egymás után a győztes köröket.

Teljesen nyugtató volt a játék mondhatnám relax! :)

Ara emlékszem azért, hogy a legelsőt buktúk azért 4t hordozóval első csatában voltam egy lengyel elcseszte a legvégén pedig győztes kör lett volna az is.
Ha az nem balfék simán hozható lett volna a végén. (foglalással nyertek)

De utána csak győzelem volt bőven 10 csata felett(nem számoltam pontosan)és úgy is léptem ki, hogy nem volt vesztes kőr már az 1. kivéve...

Látom neked is csak egy vesztes köröd volt az egészben.

Jó volna több ilyen sorozat! :lol:

Azt megfigyeltem ezek a periódusok éjfél és a délelőtti órákra szoktak esni neked is ebben a időszakban esett meg.

Az az igazság, hogy nekem szinte egész nap tartott volt egy pár vereség is, de elhanyagolható. Hajnalban kezdtem, volt négy bukó, gyors kiléptem, utána újból be. Aztán jött a a sorozat. Utána délután is jöttek a győzelme, egy két bukóval, de az elhanyagolható volt. Örülök, hogy másnak is szokott ilyen lenni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12067 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Kedvenc Omaha-m szopó ágon van, de szerencsére a másik kedvencemmel szépen lehet a T5-s eventet csinálgatni. Azt hittem jobban nerfelték, de még most is lehet vele szépen teljesíteni.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #12085 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na kérem ez is meg van
és az elsö csata

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12094 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ezt muszáj volt gyorsított eljárásban felrakni mert valami fenomenálisra sikeredett!!! B) :silly: :)
Köszönet a csapatnak végül is tették a dolgukat csapatként funkcionáltak azért is tudtam a végén azt a bizonyos szeletet hozzá tenni a csatához és lehozni végezetül. Ajánlom a csatában résztvevő játékosoknak bár kérdés kihez jut el.

(Megjegyzem 4 csillagot is buktam előtte rankeden ... )

Hajó tier-ben egyenlően osztott az MM, de a két prémium hajóval így is túlerőben voltak és ez a "kis" különbség meg is mutatkozott végig a csatában.

HUUUUU Hát a pulzusom vagy 200 volt a végén, de végül sikerült! Még jó darabig a csata hatása alatt voltam utána! :cheer:

EREDMÉNYEK
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #12097 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Egyszerűbb lenne (számomra) egy mezei replay megosztása. Egyetlen videót sem fogok megnézni, mert nagyjából a havi internetemet el is használnám vele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12112 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: Egyszerűbb lenne (számomra) egy mezei replay megosztása. Egyetlen videót sem fogok megnézni, mert nagyjából a havi internetemet el is használnám vele.

Akkor csak maximum addig tudnád megnézni egy replayt amíg nem frissíted a játékot. Jelen esetben ez tegnap esti replay ma már frissítés után nem tudtad volna megnézni. Sajnos nem lehet megnézni újabb frissítés után, mert csak az előző verzióban lehetséges amiben készült még a replay. Azért remélem egyszer megnézed, ha lesz rá lehetőséged Trucker. De köszönőm az észrevételt mert erre nem is gondoltam, hogy így ki van zárva egy kör, hogy megnézhesse.
Ha lesz újabb érdemes replay valahogy elérhetővé teszem számodra, de nem ígérek semmit.

Az másik, hogy lesz olyan visszajátszás is (már egy folyamatban van) amiben a szakasz is halható lesz "élőben" a csatában. Ami remélhetően az adott replay fényét még jobban emeli élvezetesebb lesz még jobban a videó és a kedves néző tudni fogja mi jár a fejünkben a csata hevében. Amiből így jobban tanulhat a néző is esetleg. De ez technikailag replay fájl visszanézésél nem megoldható még időszakosan sem ha elérhető is az adott "mezei replay".

Egyébként sokkal egyszerűbb lenne csak a replay fájlt megosztani, de később már nem lehetne megnézni még annak sem akinek a játék fent van a gépén.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.