- Köszönetek: 171
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Lajler írta: Jó kezekben és okosan használva, minden hajó jó
ez igaz, de az Atago extrém módon jó.
nagyon pontos ágyúk, jó tűzerő, gyors, remek álca, vadászgép, első osztályú romboló vadász, és rendkívül kínos minden cirkálónak ha ilyen jön szembe.
hátránya hogy papír, és remekül látszik a statomon, hogy igazi noobként megvettem indulásnak nyolcas premet, mikozben még nem volt hetes hajóm se...
márpedig gyors papír jószág nem való tanulásra, meg célbalövés gyakorlásra, oda tier2 való, meg tier3...
ja, és ezzel előre is lehet torpedózni, nem mint a Myokoval, annak ez a legnagyobb hátránya sztem...
GaiusHun írta:
vonKurz írta:
Lajler írta: Jó kezekben és okosan használva, minden hajó jó
ez igaz, de az Atago extrém módon jó.
nagyon pontos ágyúk, jó tűzerő, gyors, remek álca, vadászgép, első osztályú romboló vadász, és rendkívül kínos minden cirkálónak ha ilyen jön szembe.
hátránya hogy papír, és remekül látszik a statomon, hogy igazi noobként megvettem indulásnak nyolcas premet, mikozben még nem volt hetes hajóm se...
márpedig gyors papír jószág nem való tanulásra, meg célbalövés gyakorlásra, oda tier2 való, meg tier3...
ja, és ezzel előre is lehet torpedózni, nem mint a Myokoval, annak ez a legnagyobb hátránya sztem...
Bakker srácok, miért várja mindenki, hogy a cirkáló páncélozott legyen? Akkor vigyetek csatahajót. Amúgy az Atago tud ám szépen pattintani, beforgatni, beforgatni, ez a lényeg. A cirkáló olyan mint a könnyűlovasság. Ennyi Üss és fuss, az Atago az egyik legjobb prém hajó
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.