- Köszönetek: 171
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
tyer82 írta: CV-zni én is szeretek, csak az az egy bajom, hogy utóbbi időben (kb. mióta nem nyílt béta a játék) gyakorlatilag vadász setup-os felállással kell menni, különben 99% az esélye, hogy szívni fog az ember, és a vadász setup-nál hiába lövöd le az ellen repülőit, xp-t még úgy-ahogy ad, de kreditet nem (gondolom a HP után adja nagyrészt, de a repülők HP-ja kicsi, így nem sok jár, amit át kéne dolgozni a WG-nek).
Lajler írta: Az az igazság, hogy én mindig alap setup-al játszottam, kivéve a bogue, ott a kétt bombi egy torpi volt ami bejött. A vadászok van amikor nekem is megkeserítik az életem, de mivel mindig szinte az alappal mentem így nekem is volt. És elég sokat támadtam az alt gomb lenyomásával, így tudtam egy két meglepit okozni alacsonyabb tierben. De abban igazad van, hogy kellenek a vadászok. De magasabb tierben pl, ráküldöm a carolinára a 6 torpis repcsit, egy sem ér vissza és kb 2-3 torpedó megy útnak, haza egy sem. cirkálót nehéz ölni, Na szóval nem egyszerű az biztos. Sőt, inkább nehéz
Sebaj. azt mondják, hogy teher alatt nő a pálma, úgyhogy ha így folytatódik, akkora leszek, hogy rajtam másznak az égbe nem a paszúlyon :DD
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.