Nekem egyre jobban tetszik. Az előbb mentem Kawachival egy olyan csatát, hogy mindkét oldalon csak 1 csatahajó volt és 8 romboló. Ilyen felállásban WoWs-ból ki is léptem volna azonnal, de itt..
Öröm nézni ahogy a 305mm-es HE sorozat darabokra robbantja a kis csónakokat. Volt amelyik azt hitte a WoWs-ban van és rendesen letámadott. Neki a másodlagosok (azokba is HE-t töltöttem) adták tudtára, hogy ez nem az a játék. Volt amelyiknek elég volt egy sorozat is, de ha az első sortűz nem is végzet vele akkor teljesen leamortizálta a moduljait. A második sörtűzre meg felrobbant.
Régen játszottam ekkora élvezettel egy játékot mint ezt
Sajnos nagy örömömben elfelejtettem screenshotokat csinálni, de annyira belemerültem a játékba, hogy eszembe sem jutott. Amúgy 4 rombolót lőttem ki 1-et a 305-ösök robbantottak fel, 2-őt a másodlagosok téptek szét, és 1 volt amit a másodlagosok lényegében harcképtelenné tettek, és a 305-ösök éppen akkor töltöttek be és meg is adták neki a kegyelemlövést
A csatahajót az egyik rombolónk szedte ki és egy Minekaze vitt még 3 killt és nyertünk.
Eszméletlen jó csata volt
Szivesen játszanék még de sajnos mennem kell melózni