Röviden a lényege:
A játék készítői, fejlesztői, stb. karácsony alkalmából minden játékost megajándékoznak egy angol Repulse Level V premium csatahajóval.
A csatahajó nem magától jelenik meg a játékos kikötőjében, hanem ún. DLC formában kell letölteni.
Ezt a következő módon teheti meg a játékos:
- Kilép először a játékból
- Belép a Steam-be
- Megkeresi a Steam KÖNYVTÁR-ban a telepített játékot (lehet angolul Store??)
- Jobb oldalon van egy Hivatkozások menü
- Ebből kiválasztja a DLC menüpontot
- Megkeresi a Steel Ocean - Repulse Package csomagot és telepíti
- Becsukja a Steam-t
- Belép a játékba
- Megnyitja a Storage menüt
- Megkeresi a Non-battle item fület és megnyitja
- Itt található a Repulse csatahajó becsomagolva úgymond
- VIGYÁZAT!!! JOBB egér gombot kell a csomagon nyomni, amin megjelenik egy USE it felirat (ha jól tévedek) arra kattintson rá
- Ha van szabad kikötője a játékosnak, akkor oda kerül a csatahajó
Bármiféle baleset történne, mondjuk bal egér gombbal eladta véletlenül a játékos. Ebben az esetben van egy erre szakosodott fórum a Steam-n (a Legtöbb bejegyzést tartalmazó) ide be kell írni a Felhasználói nevét a játékosnak és a megfelelő zóna időt, mikor történt a baleset. Ígéret van rá, hogy a fejlesztők visszaadják a véletlenül eladott csatahajót.
Nagyjából ennyi.
Más. Én még ezeket az eventeket is megcsinálom, mert ennyivel is kevesebbet kell vásárolni.
Ha ezt látjátok, nem kell megijedni. Nem harap a medve. Próbálom kitanulmányozni, hogyan és mi módon működik a flotta szervezése és managelése. Ezt csak úgy tudom megoldani, ha csinálok egy flotta bejegyzést, amit én vezetek. Sok menüpont csak így érhető el. Hátha keletkezik ebből is egy kisebb összefoglaló.