Igen, köszönöm, élvezem a játékot (többnyire) az SO-ban. Vannak bosszantó dolgok ott is. A legnagyobb kihívást többnyire a saját játékosok jelentik. Lőnek mindenre, ami úszik a vízen. Nem számít milyen színű a jelzése a hajónak.
Érdemben a többi indokodra nem szeretnék reagálni. Egyrészt amiket felhoztál, azokról már írtam, másrészt olyan "érvekkel" nem tudok mit kezdeni, hogy túl bonyolult, sokat kiabál, túl molyolós, stb. Van akinek a 3 gombos egér is túl bonyolult eszköz. Ezért nehéz azzal mit kezdeni, hogy túl ilyen, vagy olyan.
A másik meg hogy nem magyar... a WoWs sem csak úgy magyar, hanem lelkes magyar játékosok rengeteg szabadidejüket feláldozva lefordították a játékot. Ezért magyar.
Van akinek nem jön be az SO és kész.
Sajnos nincs magyar fóruma, ahol lehetne a SO-l kapcsolatos dolgokról beszélni, így addig, amig Jacktor megtűri ezt a hajós játékot az oldalán, addig itt elemezgetjük a játékot.
Különösebben nem erőlködöm a rábeszéléssel már, hiszen minden fontos információt összeszedtem ezzel a játékkal kapcsolatban. Össze lehetne gyűjteni szépen mindent egy helyre, rendszerezni, hogy minden érdeklődő könnyen át lássa és megértse, mi hogyan működik.
Sajnos én nem fogom összeszedni a dolgokat. Már próbáltam más játékokkal régebben, de többet már nem fogok.
Inkább csak játszom, amikor időm engedi. Meg dicsekszem, ha éppen van mivel.