Klános Beszélgető

Több
7 éve 11 hónapja #30977 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
A cél az lenne, hogy egy magyar klán ez esetben a REKT kijusson és akár a legnagyobb klánokkal is megküzdjön (és papírformát borítson vagy legalább fejlődjön). Ehhez jön jól ha gyakorlóban rendelkezésünkre állnak spontán mód emberek. Ha nem lesznek adott időpontban elegen jól jön a 7-es tier is csak akkor valami létszám előnnyel jár... A lényeg jelezzétek ha tudtok 8-assal esetleg 7-es 9-essel jönni gyakorlóba, ha épp ráértek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30978 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Mindenképpen ez egy jó kezdeményezés. Igyekszem majd én is csatlakozni, tetszik a dolog. Az ünnepek egyenlőre lehet kilőve (TS-em nincs még, meg a gépem is rendbe kell raknom, nagyon lassú). De januárban lesz új gép, és akkor aztán tolom ahogy csak tudom :)

Több
7 éve 11 hónapja #30980 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Benign_Wolf33 írta: A cél az lenne, hogy egy magyar klán ez esetben a REKT kijusson és akár a legnagyobb klánokkal is megküzdjön (és papírformát borítson vagy legalább fejlődjön). Ehhez jön jól ha gyakorlóban rendelkezésünkre állnak spontán mód emberek. Ha nem lesznek adott időpontban elegen jól jön a 7-es tier is csak akkor valami létszám előnnyel jár... A lényeg jelezzétek ha tudtok 8-assal esetleg 7-es 9-essel jönni gyakorlóba, ha épp ráértek.

Aha....szóval akkor rajtunk akartok gyakorlatozni? :sick:
Hová jusson ki a REKT?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
7 éve 11 hónapja #30981 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Flaged írta:

Benign_Wolf33 írta: A cél az lenne, hogy egy magyar klán ez esetben a REKT kijusson és akár a legnagyobb klánokkal is megküzdjön (és papírformát borítson vagy legalább fejlődjön). Ehhez jön jól ha gyakorlóban rendelkezésünkre állnak spontán mód emberek. Ha nem lesznek adott időpontban elegen jól jön a 7-es tier is csak akkor valami létszám előnnyel jár... A lényeg jelezzétek ha tudtok 8-assal esetleg 7-es 9-essel jönni gyakorlóba, ha épp ráértek.

Aha....szóval akkor rajtunk akartok gyakorlatozni? :sick:
Hová jusson ki a REKT?

Nem rajtatok, veletek

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30982 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Flaged írta: Aha....szóval akkor rajtunk akartok gyakorlatozni? :sick:

Mit írtam ki ? :)

PzPuma írta: WOWsHU klán tagjainak nem lenne kedve csapatként harcolni pár meccsen ? :)
(megbeszélt időpontban, gyakorlás céljából ! /Training Room/ másik klán ellen, 6-8 fő )

Itt nem az a lényeg hogy ki kivel gyakorlatozik ;) hanem hogy egyrészt a kipróbáljuk, megnézzük a taktikánkat más játékosok, klánok ellen, ne csak egymást üssük. :P
Nem kell itt véresen komoly csatákra gondolni, jó hangulatú de mégis egy kicsit komolyabb hangvételű játékra kell gondolni.
Másrészt, a wowshu tagjai szerintem nem annyira jártassak a csapatcsatákban és ezért ötlött fel bennem hogy esetleg megnézzétek, tapasztalatot gyűjtsetek, netán taktikákat lessetek el. ;)
Ha rossz ötlet volt, nincs gond, lemondom.
Nem kötelező semmi sem de ha már fun klán, akkor üssétek már azt akit tudtok. :evil:
És nem egyből negatív irányba eltolni a dolgokat hogy akkor most te jó ég velünk akarnak gyakorlatozni hogy jól szerepeljenek egy kupán ?
Nem is értem ezt.
A wowshu is indulhat kupán, minden rajtatok múlik ;) de gyakorlat, tapasztalat nélkül az első csatában elbukik az ember, utána meg jön a méreg, nem is folytatom....
Ti tudjátok, én csak megpróbálok lehetőséget biztosítani csapatjátékhoz de ne libikókázunk azon hogy igen, nem.... akartok csapatjátékot vagy nem ? ennyi. :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 11 hónapja #30983 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ahoj AranyHalraFrásztHoZoo SzigetreGyorsÚsZook!

Summa: én épp azért léptem be más klánba, mert úgy tudtam - vagy csak gondoltam, egyre megy -, hogy itt egy komoly klán van épülőben, nekem meg az olyanhoz sem időm, sem energiám nincs... ám ha az segíthet, bármikor szívesen megyek gyakorló meccsen a Pannon Pumák ellen, s ha benn vannak, igyekszem rábeszélni erre a klántársaimat is... ha kapok eléréseket - pl. azt, hogy ki itt a főnök, s konkrétan mikor és miről szól a nóta, lehet, hatékonyabban tudnék cselekedni.

Szete58 (itt is/ott is/emitt is/amott is)

Oldalmegjelenítési idő: 0.242 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.