- Köszönetek: 122
ledgeri írta: Majd azért egy vissza jelentkezést, hogy milyen eredményre jutottál, csinálj hátha tanulunk valamit!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sly41 írta: sziasztok az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ha a játékban az egér kurzora nem reagál a gép ?
hiába kattintok semi, probátam a woton ott minden rendben,csak itt a hajósnál van ez a probléma.
és csak azóta van hogy le jött a frissités.
Szóval az O betűst konfigurálnád máshova?chapo990 írta: Új porszem a wg "tökéletes" gépezetében: a csütörtöki frissítés óta minden game restart után automatokusan visszaáll a légvédelem oldalváltó alapértelmezettre. Olyan jó, hogy mindig csak egyre jobb lesz minden. Ja nem....
sly41 írta: sziasztok az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ha a játékban az egér kurzora nem reagál a gép ?
hiába kattintok semi, probátam a woton ott minden rendben,csak itt a hajósnál van ez a probléma.
és csak azóta van hogy le jött a frissités.
Az a program netkapcsolat ellenőrzésre van, de van egy WG check a játék mappájában, az segíthet!Foxtrot írta:
Sasold meg a memóriát, lehet valami zabálja.
Nekem is volt hasonló hibám és a memória volt a hibás
Ledgeri ajánlott 1 linket anno. Nem kellett használnom, de hát ha neked segítségedre lesz
eu.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10252/
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.