- Köszönetek: 65
Ha ennyi mindene változott, akkor megértem, hogy feltűnt a WG-nek a változás...Ghostsaker írta: Érdekes felvetés a vásárolt account...
viszont az nem volt anno furcsa nekik, hogy régebben (anno WoT kezdetén) még írországi IP-ről tolt, mikor hazajött hosszabb időre, akkor magyarról, majd WoWs kijöttekor ismét írországi, majd angliai és magyar IP címekről loggolt....nekem nem áll össze a logika akkor....
Valamint tavaly decemberben halt be a laptopja, totál újrarakás és januárban kapta vissza, addig másik laptopról, jah, tavaly februárban meg költöztek város egyik végéből a másikba, de akkor nem volt ilyen gond....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nagyon sajnálnám, ha Don Titit kiraknák a játékból, de nincs több ötletem.Ghostsaker írta: Értem mit írsz, de a support anno, mikor "költözgetett" semmit nem írt, minden okés volt, sőt, volt olyan, mikor itthon volt, hogy leteszteltük, mi történik, ha játszik és én lépek be az ő azonosítójával. azon kívül, hogy kivágta őt a bejelentkező képernyőre, én meg beléptem nála, semmi gáz nem volt, semmi support-os érdeklődés.
Elméletben 2017-ig vissza tudja nézni a vásárlásaidat, de az átutalásoknál (vásárlásoknál) ugyanaz a számlatulajdonos név szerepel 8lehet bank változott, de a név nem...)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.