A baj az, hogy money for nothing.
3 olyan itemet kaptam, amelyeket nem tudok használni, mert már véghezvittem a hozzájuk kötődő küldetést.
A supportos gyerek elkezdett a lottóval példálózni, pedig ez pont nem az.
Valamit érts meg: pl ha prémhajó lett volna a konténerben, amely már ott van a kikötőben, annak az árát ugye megkapom dublonban vagy kreditben (nem tudom melyik, még nem volt ilyenem). Tehát a DUPLÁN kapott cuccot kompenzálják. Másik példa: a wotban, ha végigvittél egy japó tigrises küldit, és a tank a garázsban volt, akkor kaptál egy tigris árát kreditben. Esetünkben azonban hatávnyozottan gusztustalan a dolog, mert FIZETTEM valamiért, amit nem kaptam meg. Érezni a különbséget, gondolom.
Nincsenek nagy igényeim. A duplicate items helyett (3 ilyen semmit kaptam) jöhetett volna free yp, másik zászló, akármi, ami TÉNYLEGES dolog.
A ticketet ők zárták le, ami eleve sértő, főleg az arrogancia, ahogyan intézték.
Úgy vélem, hogy sokak lettek így megvezetve és ez nem jó.
Megoldás? Nem tudom, de némi bevételtől meg kellene fosztani wargamingékat, mégpedig úgy, hogy tudomást is szerezzenek róla.
Nem a játékosok vannak a cégért, hanem fordítva. Bojkottra fogok kérni emberkéket, klánokat, nem csak itthon, de pl a lengyeleknél is. Elég, ha csak egy hétig nem vesz senki semmit.