- Köszönetek: 786
60 fps / 30 fpsleopardusz írta:
igy van, az felett már nem tesz különbséget az emberi szem, vagyis igy hallottam én isStorm írta: Megszokás kérdése. Engem pl. zavar, ha 60 fps alá esik, mivel hozzá vagyok szokva. És nagyon furcsa, ha visszaesik akár 50re. Btw. neten olyat is írnak, hogy 30fps felett nincs különbség, meg hogy az emberi szem csak 30fps-ig látja a különbséget.
Amugy meg, miért zavar téged, ha 60 alá esik az fps? Mondjuk 50re... Egyáltalán hogyan veszed észre?
Ha lehetek kicsit gonosz, aszondanám h csak onnan, h a Fraps kijelzi neked Egy lehetséges megoldás, mi lenne ha egyszerűen kikapcsolnád a Fraps-et?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ygy van, az felett már nem tesz különbséget az emberi szem, vagyis igy hallottam én is
na és a 60 és 50 fps között amiről szó volt?Storm írta: 60 fps / 30 fps
Hát aki nem látja a különbséget az vagy konzol fanatikus vagy vak Sokkal folyamatosabb a 60 fps.
Arra videót nem tudok linkelni, de hidd el, ha 60 felett van folyamatosan, akkor észreveszed. De aki sose láttott 60-70 fpst az honnan is tudná.leopardusz írta:
na és a 60 és 50 fps között amiről szó volt?Storm írta: 60 fps / 30 fps
Hát aki nem látja a különbséget az vagy konzol fanatikus vagy vak Sokkal folyamatosabb a 60 fps.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.